Контракти.ua

9836  —  14.02.14
Ярош вважає, що вулицю Грушевського слід звільнити від "Беркуту"
Ярош вважає, що вулицю Грушевського слід звільнити від

Розблокування вулиці Грушевського в Києві має відбуватися як з боку активістів Євромайдану, так і з боку правоохоронців.

 

Про це на своїй сторінці в Facebook написав лідер "Правого сектору" Дмитро Ярош.

"Ще раз повторюю, що перемовини щодо заручників і звільнення Грушевського - це перемовини тактичного характеру. Навіть під час безпосередньої війни такі перемовини є можливими. Наші стратегічні цілі лишаються тими ж самими, що й раніше. Про звільнення адмінбудівель ми навіть не думаємо. Розблокування Грушевського (після закриття кримінальних справ) має відбутися з обох сторін", - написав Ярош.

За словами лідера "Правого сектору", організація робитиме все, щоб не допустити кровопролиття, але у разі потреби використає всі можливі засоби, котрі вважатиме доречними.

"Чи вважаю я стратегію "мирного тиску" (саме тиску, а не його симуляції) більш доречною, ніж відкрите кровопролиття? Так, безперечно, бо з величезною повагою ставлюся до життя тих, хто готовий ним пожертвувати заради Батьківщини. Отож, "Правий сектор" буде використовувати усі методи і засоби боротьби, які вважатиме доречними", - наголосив Ярош.

Статьи по теме
Зеленський присвоїв звання Героя добровольцю «Правого сектора»
Зеленський присвоїв звання Героя добровольцю «Правого сектора»

Президент України Володимир Зеленський присвоїв звання Героя України добровольцю Добровольчого українського корпусу “Правий сектор” Дмитру Коцюбайлу.
02.12.21 — 804

У Яроша намерены занять оставленные позиции ВСУ
У Яроша намерены занять оставленные позиции ВСУ

Добровольцы займут позиции ВСУ в случае отвода войск на Донбассе.
08.10.19 — 712

В РФ готовятся объявить Яроша и Ко в международный розыск
В РФ готовятся объявить Яроша и Ко в международный розыск

В Главном следственном управлении Следкома РФ возбудили уголовное дело в отношении участников "Правого сектора" за публикацию "приговора Центрального национального суда ПС" и "указание о совершении убийств  50 должностных лиц российских государственных, судебных  и правоохранительных органов".
24.08.18 — 633