Контракти.ua

2292  —  31.01.14
Булатова охоронятимуть цілодобово
Булатова охоронятимуть цілодобово

Народні депутати будуть нести цілодобову варту у палати лідера Автомайдану Дмитра Булатова

Про це заявив лідер партії УДАР Віталій Кличко. За його словами, опозиція не дасть правоохоронцям затримати Булатова.

Нагадаємо, вчора знайшовся Дмитро Булатов, який зник 22 січня. Його тиждень катували, відрізали вухо і розпинали. Вчора ввечері його викинули у лісі, він дійшов до села, звідки вийшов на зв’язок з друзями. Раніше були викрадені активісти Майдану Ігор Луценко та Юрій Вербицький, їх також катували. Вербицький тик і не зумів вийти з лісу, де помер від переохолодження.

Сьогодні на офіційному сайті МВС з'явилася інформація, що Булатов у розшуку і звинувачується за статтею «Організація масових заворушень». У графі «запобіжний захід» вказано: «утримування під вартою».

Ввечері Княжицький повідомив, що міліція намагається вивезти Булатова з лікарні «Борис» і закликав інших нардепів та журналістів прийти йому на допомогу.

За його словами прямо до клініки прийшли правоохоронці, але лікарі перевели його до реанімації і зважаючи на стан потерпілого не дозволяють міліції його арештувати. До лікарні прибули опозиційні нардепи Віталій Кличко, Микола Княжицький, Ігор Мірошниченко та Юрій Сиротюк.

За словами Кличка біля 20 міліціонерів приїхали арештовувати Булатова, але їм це не вдалося тому що нардепи не дали.

В той же час, міліція запевнила лікарів, що хоче провести слідчі дії з Булатовим, але їм було відмовлено у зв'язку зі станом здоров'я активіста.

За матеріалами Еспресо.TV

Статьи по теме
Російських снайперів на Майдані не було: учасників Революції Гідності вбивали українські правоохоронці під впливом РФ – прокуратура
Російських снайперів на Майдані не було: учасників Революції Гідності вбивали українські правоохоронці під впливом РФ – прокуратура

Злочини коїлися руками українських правоохоронців, але "РФ мала величезний вплив на ухвалення цих рішень, зазначив Олексій Донський.
20.02 — 224

Генерал припустив, чи можливий в Україні
Генерал припустив, чи можливий в Україні "третій Майдан"

У нашій державі люди підіймаються за цінності та перспективи.
20.11.23 — 505

“Третій Майдан”: Росія готує масові заворушення в Україні
“Третій Майдан”: Росія готує масові заворушення в Україні

Про плани Росії вкотре розхитати внутрішню ситуацію в Україні дізналася розвідка українських партнерів.
19.11.23 — 435