Контракти.ua

686  —  12.12.13
Активистів, затриманих 11 грудня, поки не судитимуть
Активистів, затриманих 11 грудня, поки не судитимуть

Шевченківський районний суд Києва відклав розгляд справ відносно 9 активістів Майдану, яких сьогодні викликали до суду за начебто влаштування безладів в ніч з 10 на 11 грудня при розгоні акції протесту.  

Про це повідомив народний депутат від "УДАРу" Валерій Пацкан.

За словами Пацкана, молодих людей звинувачують у здійсненні адміністративних правопорушень. Депутат зауважив, що розгляд справ відкладено Шевченківським райсудом на невизначений термін без будь яких пояснень. Валерій Пацкан також наголосив, що наразі всі молоді люди (Органійчук Микола, Бабух Андрій, Яців, Копелець Вячеслав, Рошков Андрій, Вітер Андрій, Дремлюга Олександр, Сачко Олександр і Магеровський Андрій) забезпечені адвокатами.

Передбачалося, що у Шевченківському районному суді міста Києва повинні були слухатись справи про адмінправопорушення, передбаченого ст. 173 КУпАП. Проте засідання призначене не було. За інформацією, отриманою в суді, матеріали по всім 9-ти затриманим направлені на доопрацювання.

За повідомленням УНН.

Статьи по теме
Азарова судитимуть за держзраду і виправдовування агресії РФ. Йому загрожує довічне
Азарова судитимуть за держзраду і виправдовування агресії РФ. Йому загрожує довічне

Колишнього прем'єр-міністра України Миколу Азарова судитимуть за держзраду. Він публікував антиукраїнську пропаганду у своєму Telegram-каналі, тепер йому загрожує довічне ув'язнення.
22.03 — 207

У Мін'юсті оцінили мобілізаційний потенціал серед засуджених в Україні
У Мін'юсті оцінили мобілізаційний потенціал серед засуджених в Україні

Мобілізаційний потенціал серед засуджених за кримінальними статтями в Україні складається з тих, хто вже відбув покарання, і тих, хто зараз перебуває в місцях позбавлення волі. У разі прийняття відповідного закону перших призиватимуть без їхньої згоди, другі ж мають висловити бажання служити.
16.03 — 181

Україна хоче конфіскувати майно виробника російських
Україна хоче конфіскувати майно виробника російських "Кинджалів" і вертольотів

Українська сторона звернулася до Вищого антикорупційного суду з проханням конфіскувати майно російської компанії, яка займається виробництвом ракет "Кинджал".
11.03 — 177