Контракти.ua

2770  —  22.07.13
Канівець знову хоче до «Батьківщини»
Канівець знову хоче до «Батьківщини»

Народний депутат Олег Канівець заявляє про своє повернення у фракцію «Батьківщина».  

Рішення Канівця пов'язано з недавнім рішенням президії політради ВО «Батьківщина», яка 17 липня відсторонила Віктора Швеця з посади партійного куратора Львівської області. На його місце обрано Сергія Власенка.

Канівець вважає, що таким чином він підтвердить сказане раніше. Свій вихід з фракції 4 квітня 2013 року Канівець пояснював не політичними міркуваннями, а внутрішніми інтригами, які проти нього плели партійний куратор Львівщини Швець та голова обласної організації «Батьківщини» Роман Ілик.

Канівець зазначає, що нині для повернення у фракцію в нього немає жодних особистих перепон. Коментуючи свою заяву, він запевнив, що також не висуватиме якихось інших умов.

Нагадаємо, що 4 квітня 2013 року Канівець вийшов із фракції Всеукраїнського об'єднання «Батьківщина». За заявою самого депутата, це відбулось у відповідь на бездіяльність її керівництва.

За повідомленням Gazeta.ua.

Статьи по теме
"Батьківщина" запропонувала концепцію справедливої мобілізації

Партія "Батьківщина" заявила, що нової хвилі мобілізації не уникнути. Однак завдання влади - зробити її справедливою, тому запропонувала свою концепцію мобілізації.
07.01 — 318

"Батьківщина" победила на выборах в ОТГ - Тимошенко

"Батьківщина" победила на выборах в ОТГ, которые состоялись 23 декабря, и, по предварительным подсчетам, получила 35,7% голосов избирателей.
26.12.18 — 817

"Батьківщина" вимагає антитерористичної операції в Криму

Фракція «Батьківщина» пропонує провести антитерористичну операцію в Автономній республіці Крим  
11.03.14 — 15838