Контракти.ua

801  —  08.07.13
НБУ готовий виконувати держзамовлення на виробництво документів і бланків
НБУ готовий виконувати держзамовлення на виробництво документів і бланків

Національний банк України готовий виконувати державні замовлення на виробництво документів і бланків з будь-якими спеціальними елементами захисту.

Про це заявив голова Національного банку України (НБУ) Ігор Соркін.

«Ураховуючи, що підприємства НБУ мають у своєму розпорядженні все необхідне обладнання та оснащені передовими технологіями, а також мають величезний досвід в організації  виготовлення друкованої продукції, що повинна мати особливі технічні характеристики та високий ступінь захисту від підробки, ми з впевненістю констатуємо свою готовність виконувати державні замовлення на виробництво документів і бланків з будь-якими елементами захисту», − відзначив Соркін.

Крім того, Соркін зауважив, що прийняття Закону України «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо повернення державного контролю та виробництва державними підприємствами документів та бланків, які потребують використання спеціальних елементів захисту» також сприятиме виготовленню документів в умовах закінченого циклу виробництва.

«Метою прийняття Закону є забезпечення контролю держави за виготовленням, ціноутворенням та обігом документів суворої звітності, що значно зменшить їх вартість і збільшить доходи до державного бюджету», – наголосив Соркін.

Нагадаємо, Верховна Рада України 4 липня 2013 року прийняла Закон України «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо повернення державного контролю та виробництва державними підприємствами документів та бланків, які потребують використання спеціальних елементів захисту». Закон створює правові підстави щодо можливостей друку бланків документів, які потребують використання спеціальних елементів захисту, на державних підприємствах, що входять до сфери управління НБУ.

Статьи по теме
Українські підприємства стикаються з браком персоналу через мобілізацію та міграцію, - НБУ
Українські підприємства стикаються з браком персоналу через мобілізацію та міграцію, - НБУ

Все більше українських підприємств стикається зі складнощами в пошуку як кваліфікованого, так і некваліфікованого персоналу, а кількість тих, хто шукає роботу, згідно з кількістю резюме на сайтах пошуку роботи, надалі скорочується.
09.04 — 236

В Україні подорожчає оформлення закордонного паспорта
В Україні подорожчає оформлення закордонного паспорта

В Україні вже з 1 квітня зросте ціна на оформлення закордонного паспорту. Це з зміною вартості бланків паспорта.
30.03 — 310

НБУ за тиждень продав на міжбанку $638 мільйонів
НБУ за тиждень продав на міжбанку $638 мільйонів

Національний банк України минулого тижня продав на міжбанківському валютному ринку понад $638 млн.
04.09.23 — 284