Контракти.ua

1526  —  21.06.13
WebMoney пытается разблокировать счета через суд
WebMoney пытается разблокировать счета через суд

Руководство компании WebMoney через суд пытается добиться разблокирования счетов своих клиентов.

Об этом заявил представитель компании Алексей Титов.

«Подаем иски, обжалования, апелляции - в детали вдаваться не хочу. К сожалению, все эти процедуры имеют определенный срок рассмотрения. Есть более быстрый способ - если люди, ответственные за принятие решения об аресте счетов, его отзовут», - заявил Титов.

По его словам, компания готова изменить юридическую конструкцию, в которой работает, и переключиться на схему работы в рамках законодательства об электронных деньгах.

«Но система электронных денег в Украине может функционировать только в том случае, если правила её работы согласованы Нацбанком. Три года назад банк-партнер WebМoney в Украине подал в НБУ правила, разработанные с нашим участием (WebMoney Note). И уже три года банк не может получить согласование, правила не рассматриваются», - отметил представитель WebMoney.

По материалам Forbes

Статьи по теме
Грецькі судна майже повністю перестали транспортувати російську нафту, - Bloomberg
Грецькі судна майже повністю перестали транспортувати російську нафту, - Bloomberg

Грецькі компанії відмовилися від торгівлі сирою російською нафтою після посилення санкцій США, спрямованих проти судноплавних компаній.
07.02 — 344

Суд вирішив стягнути з Бахматюка 1,8 млрд гривень на користь НБУ
Суд вирішив стягнути з Бахматюка 1,8 млрд гривень на користь НБУ

Печерський районний суд міста Києва 13 липня 2023 року ухвалив рішення стягнути з колишнього власника ПАТ "Комерційний Банк "Фінансова ініціатива" Олега Бахматюка як поручителя понад 1,8 млрд грн на користь Національного банку.
20.07.23 — 477

Чернишов:
Чернишов: "Нафтогаз" звернувся до суду США для стягнення 5 млрд доларів з Росії

НАК "Нафтогаз України" та ще п’ять компаній групи подали клопотання до Окружного суду США Округу Колумбія про підтвердження рішення Арбітражного трибуналу при Постійній палаті Третейського суду в Гаазі, яке зобов’язало росію сплатити $5 млрд (включно з відсотками) компенсації за збитки та втрачене майно "Нафтогазу" в Криму.
23.06.23 — 449