Контракти.ua

2212  —  20.06.13
Депутат від ПР Іван Бушко володіє будинком у 2200 кв. м
Депутат від ПР Іван Бушко володіє будинком у 2200 кв. м

Серед 183 народних депутатів Верховної Ради, що оприлюднили свої декларації про доходи, власником найбільшого будинку є регіонал Іван Бушко. Площа помешкання складає 2201 м².  

Про це повідомляє громадський рух ЧЕСНО на презентації загальнонаціональної моніторингової компанії «Декларації без декорацій».

На другому місці - регіонал Володимир Зубік, що володіє двома будинками загальною площею 859 м². На третьому місці – «ударівець» Ярослав Дубневич, що має 8 будинків загальною площею 808,5 м².

Квартирний магнат № 1 серед нардепів - Тетяна Донець з «Батьківщини». Жінка володіє 6 квартирами. 4 квартири має позафракційний депутат Юрій Дерев'янко, 3 та ¾ ще однієї квартири - ударівець Павло Рябкін.

Є у парламенті і безхатченки - депутати, які не володіють власним або орендованим житлом. Серед них - регіонали Інна Богословська, Юрій Гержов, Микола Рудьковський, представники «Батьківщини» Михайло Апостол, Михайло Хміль та Анатолій Дирів, члени партії УДАР Руслан Сольвар, Павло Розенко, Ігор Побер, Ярослав Гінка, Сергій Каплін, свободівці Валерій Черняков, Юрій Бублік, Олександр Мирний.

Як повідомлляося раніше, з 183 народних депутатів ВР VII скликання, які оприлюднили декларацію про доходи за 2012 рік, 119 володіють власними автомобілями, при цьому найпопулярнішими марками серед депутатів є Mercedes-Benz, Toyota та Lexus.

Аналіз 183 декларацій парламентарів також засвідчив, що протягом 2012 року щонайменше 44 народних депутати отримали дохід більше 1 млн грн, а ще 15 депутатів задекларували річний дохід сім'ї, що також перевищує мільйон гривень.

За матеріалами «Тижня».

Статьи по теме
Красноград та Сєвєродонецьк йдуть в історію: в Україні перейменують 51 населений пункт
Красноград та Сєвєродонецьк йдуть в історію: в Україні перейменують 51 населений пункт

За словами голови підкомітету ВР з питань деколонізації Романа Лозинського, найближчим часом перейменують сім міст та 44 села та селища.
05.04 — 268

"Ворота в Донецьк": чому для росіян так важлива Авдіївка і на що готова РФ, щоб її взяти

Ягун наголосив, що Авдіївка – це ворота в Донецьк. З нього ЗСУ мають можливість контролювати перебування ворога у місті.
19.10.23 — 352

В Донецьку є загроза спалаху інфекції через переповнені окупантами морги, - ЦНС
В Донецьку є загроза спалаху інфекції через переповнені окупантами морги, - ЦНС

Невдалі спроби штурму росіян обернулись для ворога переповненими моргами в Донецьку. В місті існує загроза епідемічного спалаху інфекції.
16.10.23 — 399