Контракти.ua

39627  —  19.06.13
Януковича від опозиції захищають бритоголові
Януковича від опозиції захищають бритоголові

Нардепів від «Батьківщини» не пустили до приймальні президента, але вони побачили у приміщенні адміністрації молодиків спортивної зовнішності.  

Про це розповів нардеп Андрій Сенченко.

«Пустили лише Арсенія Яценюка, але що шокувало, коли ми піднімалися по сходам на 4 поверх? З приміщення 2 поверху вибігло півтора десятка тітушок у футболках, хтось в джинсах, а хтось у спортивних штанях. Тобто ця публіка, яку ми часто бачимо на мітингах, яка бере участь у зіткненнях під час вуличних акцій, виявляється це частина охорони президента нашої країни», - наголосив він.

«Мені довелося працювати при різних президентах, і бувати в адміністраціях, і я знаю, що завжди депутати заходили в адміністрацію та прийомну президента. А далі вже - прийняв-не прийняв, вільний-не вільний. Нас обрала країна, як своїх представників», - додав політик.

Він сказав, що в АП «давно забули, що опорою їхньої влади є народ, а не братва. Цих Тітушок не вистачить, щоб вистояти проти народу».

За повідомленням Gazeta.ua.

Статьи по теме
"Батьківщина" запропонувала концепцію справедливої мобілізації

Партія "Батьківщина" заявила, що нової хвилі мобілізації не уникнути. Однак завдання влади - зробити її справедливою, тому запропонувала свою концепцію мобілізації.
07.01 — 314

Справа Януковича: до суду скеровано обвинувачення у захопленні влади у 2010 році
Справа Януковича: до суду скеровано обвинувачення у захопленні влади у 2010 році

До суду скеровано обвинувальний акт щодо побіжного президента Віктора Януковича через захоплення державної влади у 2010 році. Аналогічний акт направлено і щодо екс-заступника міністра юстиції України.
17.07.23 — 439