Контракти.ua

1051  —  10.06.13
Арфуш пішов з Першого національного
Арфуш пішов з Першого національного

Заступник генерального директора НТКУ з питань музично-розважальних проектів та міжнародного співробітництва Валід Арфуш залишає телекомпанію.  

Про це повідомив сам Арфуш.

«Я написав заяву на звільнення, і завтра, 11 червня, мій останній робочий день», - сказав Арфуш, якого цитує «Телекритика».

Залишити НТКУ Валіда Арфуша спонукала, за його словами, «більш цікава» пропозиція від потужної телевізійної медіа групи, яка надійшла півроку тому.
«Тепер я зрозумів, що прийшов час, аби займатись улюбленим для мене напрямком», - сказав Арфуш, пообіцявши про нове місце роботи розповісти пізніше.

«Найбільший досвід, який я отримав на НТКУ - це людський. Адже я познайомився з роботою такою великої державної компанії. Я би сказав, що я дізнався про іншу Україну, яку я раніше не знав. Було багато всього хорошого зроблено - і «Євробачення», і «Євроньюз», - сказав Арфуш.
Хто змінить Арфуша на НТКУ, поки що невідомо.

Нагадаємо, Валід Арфуш був призначений заступником генерального директора НТКУ з питань музично-розважальних проектів та міжнародного співробітництва у березні 2010 року.

Нагадаємо також, що у лютому з посади гендиректора НТКУ пішов Єгор Бенкендорф, який очолив «Інтер».

Статьи по теме
Аласания готовит массовые «чистки» на НТКУ
Аласания готовит массовые «чистки» на НТКУ

Первыми шагами на посту гендиректора Национальной телекомпании Зураба Аласания станут сокращение 10% работников и новые кадровые назначения.
09.04.14 — 2799

НТКУ нашла замену Бенкендорфу
НТКУ нашла замену Бенкендорфу

Новым генеральным директором Национальной телекомпании Украины станет Александр Пантелеймонов.
19.02.13 — 7183

Первый национальный телеканал хочет 10% доходов всех коммерческих каналов
Первый национальный телеканал хочет 10% доходов всех коммерческих каналов

Национальная телекомпания Украины (НТКУ) может отказаться от рекламы в эфире государственного Первого Национального телеканала, если НТКУ будет получать 10% доходов всех коммерческих каналов от показа рекламы.
22.01.13 — 960