Контракти.ua

886  —  03.06.13
Компенсацію за проблеми з Hyundai отримали 7 тисяч осіб
Компенсацію за проблеми з Hyundai отримали 7 тисяч осіб

За період курсування швидкісних потягів категорії Інтерсіті+ за компенсацією різниці вартості проїзду у зв'язку із заміною поїздів до Укрзалізниці звернулося 7 тис. пасажирів.  

Про це у відповідь на запит «Тижня» повідомили у Державній адміністрації залізничного транспорту України (Укрзалізниця).

Загальна сума виплат за цей період (травень 2012 – травень 2013 рр.) склала 871 тис. грн.

В Укрзалізниці запевняють, що за цей період «компенсацію у різниці вартості проїзду у зв'язку із заміною вищевказаних поїздів на поїзди нижчої категорії, отримало 7 тис. пасажирів».

«Щодо загальної суми, яку відшкодувала Укрзалізниця пасажирам усіх поїздів за зазначений період (травень 2012 - травень 2013 років) заміна складу пасажирських поїздів або окремих груп вагонів з однієї категорії на іншу не здійснювалися», - йдеться у повідомленні.

У січні Укрзалізниця заявила, що відшкодувала пасажирам понад 800 тис грн за запізнення Hyundai. Однак, за інформацією зМІ, суди відмовляються відшкодовувати збитки постарждалим від поламаних Hyundai.

Статьи по теме
Київська міська електричка змінює графік руху
Київська міська електричка змінює графік руху

Київська міська кільцева електричка змінює графік руху з 24 травня по 12 серпня. Причина - початок будівництва тунелю для з'їзду з нового Подільсько-Воскресенського моста.
24.05 — 276

"Укрзалізниця" запустила оновлений сайт: що змінилось для пасажирів і де тепер купувати квитки

АТ "Укрзалізниця" запустила оновлений сайт для купівлі залізничних квитків на будь-який поїзд.
15.05 — 291