Контракти.ua

2377  —  29.03.13
Заступник Попова наживається на прибиранні снігу
Заступник Попова наживається на прибиранні снігу

В.о. першого заступника голови КМДА Анатолій Голубченко, через підконтрольну фірму, наживається на прибиранні снігу у столиці.

Про це пише видання «Власть денег».

У статті «Хто заробить на київському снігу. Хороші шанси - у новопризначеного в.о. зама Попова» журналісти аналізують ситуацію з прибиранням снігу і шукають тих, хто ж його прибирав.

«Київська міськадміністрація зверталася до бізнесменів, промислових підприємств, інших організацій, щоб вони допомогли. Голова КМДА Олександр Попов в одному з виступів обмовився про те, що «на патріотичній основі» (тобто безкоштовно) мерії погодилося допомогти небагато компаній. Коли ж уряд пообіцяв виділити кошти на оплату договорів з підприємствами, що надають власну техніку для вивозу сміття, охочі допомогти потекли рікою», - пише «Власть денег».

Далі видання, з посиланням на власні джерела, повідомляє, що»Перша українська транспортна компанія», близька до Анатолія Голубченко, одного із заступників Олександра Попова (а тепер вже в.о. першого заступника голови КМДА), відповідального за підприємців і транспортну політику столиці, погодилася допомагати місту тільки на платній основі.

«Оплата буде проводитися за фактом виконаних робіт. Орієнтовні розцінки, озвучені виданню в мерії: 200-350 грн/година за оренду самоскида, близько 600 грн/година – грейдера. Відзначимо, що ці ціни вищі, ніж середні по ринку», - пише видання.

Анатолія Голубченка було призначено в.о. першого заступника голови Київської міськдержадміністрації 28 березня.

Статьи по теме
У вівторок прогнозують до +14°, подекуди дощ і мокрий сніг
У вівторок прогнозують до +14°, подекуди дощ і мокрий сніг

В Україні у вівторок, 12 березня, дощ, подекуди з мокрим снігом, очікуються лише вночі у західних, Житомирській, Вінницькій та Одеській областях, вдень на Правобережжі та Херсонщині, у західних областях сильний вітер, вночі 1-6° морозу, вдень 9-14°.
12.03 — 177

Мокрий сніг та температурні
Мокрий сніг та температурні "гойдалки". Синоптики дали прогноз на 3 квітня

У понеділок, 3 квітня, в Україні очікується дощ та мокрий сніг залежно від температури, причому вночі в деяких регіонах буде мороз, а вдень, наприклад, на півдні, до +15. Вітер буде поривчастим, місцями - ожеледиця.
03.04.23 — 435

У Києві найближчими днями очікується похолодання, попередили про сніг та ожеледицю
У Києві найближчими днями очікується похолодання, попередили про сніг та ожеледицю

Вже у найближчі два дні у Києві очікується похолодання. Синоптики попередили про сніг та ожеледицю.
17.11.22 — 519