Контракти.ua

810  —  25.03.13
Осужденный мэр Нежина пытался сбежать (обновлено)
Осужденный мэр Нежина пытался сбежать (обновлено)

Сотрудники милиции задержали 23 марта осужденного за взяточничество мэра Нежина Черниговской области Михаила Приходько во время нарушения им меры пресечения.

Добавлена позиция стороны задержанного Михаила Приходько

Как сообщил представитель центра общественных связей управления МВД в области, «Приходько задержали - сняли с поезда на железнодорожной станции Бобровица.

По его словам, мэр Нежина нарушил меру пресечения до оглашения полного приговора суда. Также он не прибыл на полное оглашение приговора.

Сейчас Приходько находится в изоляторе временного содержания Бобровицы, передают «Українські Новини».

В той же час, син мєра Приходька заявляє, що дана інформація не відповідає дійсності. «У протоколі затримання слідчого Бобровицького РВ міліції від 23.03.2013 року підставою затримання є вирок іменем України від 09 листопада 2012 року та Ухвала іменем України від 19.03.2013 року колегії суддів судової палати у кримінальних справах Апеляційного суду Чернігівської області. Тобто, міліція затримала Приходька М.В. у зв`язку з наявністю вироку. Це є грубим порушенням законодавства України, так як вироку суду на момент затримання Приходька М.В. не передавався на виконання до виконавчих органів», - зазначає Приходько Ярослав Михайлович.

«Правоохоронні органи ввели в оману людей з метою довести почату незаконну справу до кінця, створити негативний образ мого батька в очах суддів та суспільства! Вони поширюють неправдиву інформацію про Приходька М.В. вже протягом 4-5 років, тобто, весь час поки їде розслідування кримінальної справи, з метою захисту свої мундирів», - додає Ярослав Приходько.

На даний час до Прокуратури Бобровицького району та Бобровицького суду подані скарги на зазначений у моєму листі протокол затримання Приходька М.В.

Статьи по теме
Настя Приходько рознесла Фаріон і Бенюка, які засудили російськомовних українців
Настя Приходько рознесла Фаріон і Бенюка, які засудили російськомовних українців

Співачка переконана, що мовне питання не на часі.
24.11.23 — 533

Борис Приходько і кримінал в Аграрному фонді
Борис Приходько і кримінал в Аграрному фонді

Навколо «Державної продовольчо-зернової корпорації» (ДПЗКУ) останні півроку почали згущуватися хмари. Не один рік компанія згадується у зв'язку з різними корупційними схемами та махінаціями. Наприклад, у 2021 році вони намагалися вивезти з України зерна на 7 млн. доларів для компанії-нерезидента, яка ще не розрахувалася за раніше поставлений вантаж.
16.09.22 — 975

Міський голова Запоріжжя пішов з посади
Міський голова Запоріжжя пішов з посади

Запоріжжя залишилося без мера. Міська рада у середу проголосувала за відставку Володимира Буряка.
01.10.21 — 519