Контракти.ua

2012  —  08.03.13
8 березня: як вітали українок політики і митці
8 березня: як вітали українок політики і митці

Юлія Тимошенко, Александр Кабанов, Арсеній Яценюк, Леонід Швець, Віталій Кличко та інші в привітанні з 8 березня та святом весни.

Від усього серця вітаю всіх мам, бабусь, доньок, подруг з 8 березня – святом Весни, кохання, краси та надії. З першими весняними квітами, з першими теплими днями...

Вірю, що ваші чоловіки зроблять все, щоб ви відчули себе коханими та щасливими. І не лише 8 березня.

Адже для цього, повірте мені, багато не потрібно. Бо найціннішими є навіть не подарунки, а добрі слова, щасливі посмішки та гарний настрій, що дарують люди, яких ми любимо і поважаємо і які також люблять нас.

Ви всі, звичайно, найкращі в світі, це ви й так знаєте. Але ще - найсильніші, хоча може про це й не здогадуєтесь. Така вже доля в Української Жінки – берегти родину, сім’ю, берегти країну, нести на своїх плечах велику відповідальність за майбутнє.

Та й сама наша Україна – також жінка, найкраща в світі, одна-єдина!

Юлія Тимошенко

 

Дорогие женщины, девушки, девочки, бабушки, разные там тети и их подруги! Родные и близкие женского пола, а также неродные и неблизкие того же самого пола! От всей души поздравляю вас с праздником 8 марта, желаю здоровья, вечной молодости и аналогичной красоты!

(Всех, кто не любит праздник 8 марта, считая его советским, жидовским, дискриминационным и т.п., поздравляю со 100-летним юбилеем открытия железнодорожного движения по первому электрифицированному пути на участке Москва -Обираловка и фактическим созданием локомотивного депо «Железнодорожная»).

Счастья вам, милые.

Юрий Володарский, литературный критик

 

А я вот боюсь женщин с праздником поздравлять. Мне слово «женщин» не нравится, и вообще - поздравлять «крупным оптом» это как родину любить. А вот КАК родину любить?

Александр Кабанов, поэт

 

«Пусть рядом с вами всегда будет крепкое плечо, которое будет служить надежной опорой в жизни», - Виктор Янукович.

«Да уж нехерово бы», - Люся.

Леонид Швец, колумнист

 

15 лет назад, как раз в марте, был Гавайях на семинаре по борьбе с подростковой наркоманией. Главная тема, что занятие музыкой и спортом помогает создавать альтернативные интересы подростков и создают новое качество социальных связей. Познакомился там с девушкой Nicole Valiente (сейчас ее фамилия Scherzinger). И с тех пор, каждый год поздравляю ее с 8 Марта.

В этом году, как обычно звоню и говорю: здоровья, счастья в личной жизни, красоты и т.д. Она довольна, радуется, говорит: хорошо, не забыл!

Я ей: а у нас тут дискуссия по поводу празднования этой даты, особенно женщины с проевропейскими взглядами - против, говорят, что праздник советский, ну и чуть ли наносит вред их репутации и достоинству, и всякое такое.

Она громко хохочет, что свойственно многим чернокожим американкам, и говорит: что у них в тусовке, сказать о женщине, что она проевропейских взглядов, это дать ей понять, что она типа замороченная. Вообще, так говорить не принято, если не хочешь женщину обидеть. Ну, а что касается праздновать или нет, так вы же русские все доводите предела, вот наверное и женский день используете как повод для очередной пьянки. Вот некоторые женщины и не довольны. Вы же поздравляете не только своих женщин, но и чужих и даже не знакомых, это странно, но забавно! Я всегда подозревала, что это день мужского тщеславия, но мне именно этим он нравился. Так, что меня в следующем году не забудь снова поздравить! Веселая!

Владимир Грановский, политолог

 

День 8 березня для мене з дитинства - світле мамине свято. Перший мій спогад про цей день - величезні кучугури снігу під Семипалатинськом у Казахстані. Мені тоді було 4 роки. Ми з батьком готували мамі подарунок на 8 березня. Він випиляв настінну поличку, а я її розмальовував фарбами.

Коли ми вручили мамі цей чоловічий шедевр - вона подякувала і сказала, що подарунок дуже гарний. Мама щасливо посміхнулася - скоро в неї для мене теж буде подарунок. Ти кого більше хочеш: братика чи сестричку? Звичайно ж, я хотів братика. Через кілька тижнів народився мій брат Володя.

Вже минуло багато років, але 8 березня для мене - це свято маминої усмішки, продовження життя, весни і розквіту.

Любі наші жінки, зі святом вас! Саме ви надихаєте нас і саме вам ми присвячуємо свої подвиги і звершення, картини і вірші. А найголовніше, що даруєте ви, - ви даруєте життя! Любові вам, щастя і дарунків долі! Кожного дня і щомиті!

Віталій Кличко, політик

 

Хай смуток завжди проходитиме повз ваші домівки, а життя буде до вас щедрим. Щастя вам и добра!

Арсеній Яценюк, політик

 

Долучайтеся в коментарях, якщо Вам є що побажати прекрасній половині людства

Статьи по теме
Чи будуть вихідні в березні 2023 року: перелік державних, професійних та міжнародних свят
Чи будуть вихідні в березні 2023 року: перелік державних, професійних та міжнародних свят

Скільки робочих та вихідних днів у березні 2023 року чекає на українців — пише ТСН.ua.
22.02.23 — 1264

Свята у серпні 2022 в Україні: скільки буде вихідних та святкових днів
Свята у серпні 2022 в Україні: скільки буде вихідних та святкових днів

Які свята та пам'ятні дати будуть у серпні 2022 року.
02.08.22 — 1081

Великдень 2022 року: коли українці святкують найголовніше церковне свято і які традиції існують
Великдень 2022 року: коли українці святкують найголовніше церковне свято і які традиції існують

Православні християни будуть святкувати Великдень 2022 року на тиждень пізніше за католиків. ТСН.ua розповідає, як правильно розраховувати дату Воскресіння Христового (Пасхи), чому це свято щороку припадає на різні дні та які традиції святкування Великодня існують.
29.03.22 — 1352