Контракти.ua

9849  —  24.02.13
«Дніпроавіа» повертається в українське небо
«Дніпроавіа» повертається в українське небо

Компанія «Дніпроавіа» повертається до роботи і відновлює власне регулярне сполучення.

За звичним розкладом, тричі на день, літаки компанії здійснюватимуть рейси з Дніпропетровська у Київ та з Києва до Івано-Франківська. Аеропорти призначення підтвердили готовність обслуговування рейсів та пасажирів «Дніпроавіа».

У компанії запевняють – час змушеного простою витратили із користю. За місяць оновили пасажирські крісла, змінили обшивку та поклали в салонах нове килимове покриття.

«4 літаки повністю готові до використання на регулярних рейсах компанії, решта проходить регламентні роботи та з уведенням їх у експлуатацію відкриватимуться нові маршрути», - пообіцяв комерційний директор ПАТ АК «Дніпроавіа» Сергій Посилаєв.

Крім підготовки власне літаків, компанія також готувала й персонал. А також розробила нову тарифну політику, покликану вразити клієнтів доступними цінами. «Передбачені тарифи від 100 доларів або 800 гривень - туди й назад», - розповів Посилаєв.

Поки що компанія літатиме за зимовим розкладом, а з переходом на літній час до списку напрямків «Дніпроавіа» мають додатися Москва, Єреван, Тбилісі, Батумі, Відень, Стамбул, Салоніки та Дубаї, вказує у свому сюжеті ТСН.

 

Статьи по теме
Скільки коштуватимуть яйця влітку
Скільки коштуватимуть яйця влітку

Через військове вторгнення РФ в Україні зростають ціни на продукти. Зокрема, ціна на яйця, яка в жовтні 2022 року сягала понад 70 грн за десять штук.
08.06.23 — 356

Для населення ціна на газ залишиться незмінною ще на рік – Нафтогаз
Для населення ціна на газ залишиться незмінною ще на рік – Нафтогаз

Газопостачальна компанія «Нафтогаз України» продовжила дію тарифного плану «Фіксований» ще на рік на рівні ціни 7,96 грн за куб. м (з ПДВ).
30.04.23 — 385

У Мінагрополітики назвали нову ціну гречки
У Мінагрополітики назвали нову ціну гречки

Ціни на гречану крупу в Україні незабаром можуть впасти до 60-70 грн за кілограм. Аграрії збирають новий врожай.
18.10.22 — 543