Контракти.ua

2109  —  13.02.13
Тимошенко боїться обвинувачень у «брудних грошах» – Т. Чорновіл
Тимошенко боїться обвинувачень у «брудних грошах» – Т. Чорновіл

Юлія Тимошенко досі вірить, що ніхто не допускає її причетність до «брудних грошей», вважає український політик Тарас Чорновіл.

Ю. Тимошенко, на думку Чорновіла, найбільше боїться обвинувачень у веденні брудного бізнесу, у володінні брудними грошима.

Т. Чорновіл припустив, що вона боїться цього навіть більше, ніж обвинувачення у вбивстві, а тому і обрала стратегію затягування.

«І зараз вона готова рятуватися не від звинувачення у вбивстві, а від звинувачень в тому, що вона працювала з «брудними грошима». Вона чудово розуміє, яка це політична кваліфікація, якщо вона сама це визнає. Юлія Тимошенко досі вірить, що ніхто не допускає, що у неї могли бути «брудні гроші». Хоча в цьому, навіть найяскравіші її прихильники вже не сумніваються», - сказав політик.

Т. Чорновіл зазначив, що стратегія затягування Ю. Тимошенко неправильна і небезпечна.

«Зараз у її навіть найвірніших виборців з'являється сумнів, а може, й справді вона вбила. Юлія Тимошенко не дає їжі ні юридичної, ні доказової, ні аргументаційної на тему, що вона не причетна до вбивства. Вона вважає, що і так всім зрозуміло, що вона ніякого відношення до справи не має і всі вірять у її святість. Юлія Тимошенко і зараз живе ілюзіями, що все в Україні вірять, що вона свята! Через цю її впевненості, всі судові процеси зводяться до того, що вона не дає показань, нічого не доводить, винен Ющенко, Єхануров, а не вона. Я думаю, це абсолютно невірна стратегія і дуже небезпечна. Тим більше, що країна за неї на повстання підніматися зовсім не збирається», - сказав Т. Чорновіл, слова якого передає УНН.

Статьи по теме
Тимошенко розповіла, яких скандальних норм не буде у новому законі про мобілізацію
Тимошенко розповіла, яких скандальних норм не буде у новому законі про мобілізацію

Кабінет міністрів Украіни відкликав із Верховної ради законопроект про зміну правил мобілізації, військового обліку та проходження військової служби. Очікується, що до парламенту подадуть допрацьований документ, який депутати зможуть ухвалити вже за кілька тижнів.
14.01 — 553

Тимошенко: парламенту вдалось відстояли принципи справедливої мобілізації
Тимошенко: парламенту вдалось відстояли принципи справедливої мобілізації

Законопроект про мобілізацію знятий з розгляду Верховної ради. Більше українцям можна не боятися репресивних та антиконституційних норм.
14.01 — 467