Контракти.ua

1206  —  29.01.13
Власенко розповів, що ЄЕСУ та Євген Щербань були партнерами
Власенко розповів, що ЄЕСУ та Євген Щербань були партнерами

Сергій Власенко спростовує звинувачення Генпрокуратури про існування мотиву у неї для вбивства Євгена Щербаня. Він зазначив, що станом на 1996 рік між Індустріальним союзом Донбасу та ЄЕСУ існувала агентська угода щодо постачання газу.

Власенко нагадав, що Генпрокуратура нібито звинувачує Тимошенко у співучасті у вбивстві Щербаня через конфлікт у перерозподілі газового ринку між Донецькою та Дніпропетровськими бізнес-групами у 1996 році.

«Хочу зазначити, що станом на 1996 рік між Індустріальним союзом Донбасу та ЄЕСУ існувала агентська угода (щодо постачання газу), і ніякого конфлікту щодо поставок газу в Донецьку область не було. До речі, в цьому так званому повідомленні про підозру жодним чином не згадується про цей документ», - сказав Власенко.

Він звинуватив Генпрокуратуру у спланованому витоку інформації через повідомлення про підозру, мета якого – «втягнути всіх в дискусію навколо причетності або непричетності Тимошенко у вбивстві».

За словами Власенка, у документі немає жодної конкретики, окрім дати вбивства Щербаня.

Власенко в черговий раз поставив під сумнів єдиного можливого свідка у цій справі колишнього радника Павла Лазаренка Петра Кириченка. «Після того, як його дружину було взято тут у заручники, а потім коли він за подарунок за це (свідчення) визволив усю свою нерухомість з-під арешту, він може сказати, що Юлія Володимирівна особисто натискала на курок, вбиваючи Кеннеді, або забивала цвяхи у руки Ісуса Христа», - сказав він, передає «Українська правда».

Статьи по теме
Как будет развиваться рекламный рынок в выборный год
Как будет развиваться рекламный рынок в выборный год

Фактор весенних и осенних выборов, рост цен на все носители и повышенное внимание к анализу аудитории и эффективности коммуникации с ней — все это будет определять развитие рекламного рынка в 2019-м. Из 2018-го перекочуют новые условия работы по телерекламе, интерес к data  и programmatic,  мультиплатформенные стратегии продвижения брендов, а также позитив в потребительских настроениях. Контракти.ua разбирались в оценках и прогнозах развития рекламного рынка 2018-2019.
27.02.19 — 916

Власенко закликав змінити газовий контракт Тимошенко
Власенко закликав змінити газовий контракт Тимошенко

Уряд України може розірвати газовий контракт з Росією, вступити в переговори і поміняти ціни на російський газ, але цього не робить, зазначив захисник Юлії Тимошенко, Сергій Власенко.
04.07.13 — 3904

Запрет рекламы пива рассмотрит комитет по вопросам свободы слова
Запрет рекламы пива рассмотрит комитет по вопросам свободы слова

Комитет по вопросам свободы слова и информации верховной Рады Украины рассмотрит законопроект о запрете рекламы пива после рассмотрения законопроекта о наружной рекламе.
04.07.13 — 832