Контракти.ua

807  —  03.03.12
В Харкові розпочав роботу тренінговий центр АББ
В Харкові розпочав роботу тренінговий центр АББ

Технічні спеціалісти з харківських проектних організацій отримали можливість детально вивчати продукти та рішення компанії-лідера на світовому ринку технологій для енергетики

В харківському офісі АББ в Україні розпочав свою роботу спеціально обладнаний тренінговий центр. Створено його для того, щоб електротехнічні спеціалісти з харківських компаній та установ мали можливість ознайомитися з технологіями, рішеннями та обладнанням, котрі пропонує в Україні група АББ, навчилися максимально ефективно використовувати їх у своїй роботі. Засновники центру впевнені, що його робота також допоможе бізнесу АББ в Україні – аби використовувати обладнання АББ, технічні спеціалісти мають спочатку отримати максимально повну інформацію про всі його переваги.

Першим навчальним курсом центру став «Клуб проектантів» по низьковольтному обладнанню, участь в якому беруть майже 80 фахівців з 20 проектних організацій міста та регіону. Участь в проекті допоможе учасникам ознайомитися з елементною базою низьковольтного обладнання виробництва АББ, до якої зокрема входить обладнання на DIN-рейку, системи Kabeldon, пускорегулююче обладнання, автоматичні вимикачі тощо.

Навчання в клубі проектантів почалося з 29 лютого. В рамках курсу фахівці АББ в Україні проведуть 8 дводенних тренінгів по одному тренінгу на тиждень. Кожен тренінг буде присвячений окремій групі продуктів. Після закінчення курсу слухачі складуть іспит та отримають відповідні сертифікати.

В подальших планах роботи харківського тренінгового центру – проведення навчального курсу по середньовольтному обладнанню АББ. Цей курс стартує у вересні, але бажаючі взяти в ньому участь, можуть повідомляти представників харківського офісу АББ вже зараз.

Статьи по теме
Телеканал «Україна» отримав звання «Лідер громадської думки» серед ТОП-50 українських компаній
Телеканал «Україна» отримав звання «Лідер громадської думки» серед ТОП-50 українських компаній

Телеканал «Україна» увійшов до ТОП-50 найкращих компаній 2021 року в Україні, за версією журналу «Влада та гроші», і отримав звання «Лідер громадської думки».
13.12.21 — 607

Канал «Україна» – лідер телеперегляду листопада
Канал «Україна» – лідер телеперегляду листопада

За підсумками листопада 2021 року, телеканал «Україна» посідає перше місце серед ТОП-6 загальнонаціональних каналів за основними аудиторіями, як у містах з населенням 50 тис.+, так і по всій Україні.
03.12.21 — 776

Юрій Сугак переміг у номінації «Найкращий головний редактор інформаційного телемовлення»
Юрій Сугак переміг у номінації «Найкращий головний редактор інформаційного телемовлення»

Найкращий головний редактор інформаційного телемовлення – нагороду у цій номінації здобув головний редактор «Новинної групи Україна» Юрій Сугак.
01.12.21 — 920