Контракти.ua

2789  —  14.02.12
ЮРИДИЧНІ ФІРМИ ENGARDE ТА INCOR ПІДПИСАЛИ ДОГОВІР ПРО СПІВПРАЦЮ
ЮРИДИЧНІ ФІРМИ ENGARDE ТА INCOR ПІДПИСАЛИ ДОГОВІР ПРО СПІВПРАЦЮ

 Провідна юридична фірма України АФ «ENGARDE» та міжнародна юридична компанія Incor Alliance Law Office підписали угоду про співпрацю з метою спільного розширення міжнародної діяльності обох компаній.

Провідна юридична фірма України АФ «ENGARDE» та міжнародна юридична компанія Incor Alliance Law Office підписали угоду про співпрацю з метою спільного розширення міжнародної діяльності обох компаній. Таким чином, дві провідних юридичних фірми регіону Східної Європи встановили партнерські стосунки, що надасть їм можливість підтримувати одна одну у складних транскордонних проектах.

ENGARDE та Incor Alliance Law Office вже мають спільні успіхи у вирішенні низки важливих юридичних питань як російських, так і українських клієнтів. Метою цього союзу є вдосконалення та збільшення кількості послуг, що їх надають дві фірми на території СНД з питань господарського, міжнародного та податкового права, права інтелектуальної власності та арбітражних спорів.

Ігор Басаргін, Керуючий партнер і голова Міжнародної практики Incor Alliance Law Office, зазначив: «Підписання цієї угоди стало наслідком стратегії міжнародного зростання компанії. Україна є важливим гравцем економічного ринку СНД. Маючи присутність у 34 інших економічних центрах світу, ми розуміємо наскільки важливою є географічна присутність юридичної компанії для швидкого та якісного вирішення локальних і міжнародних завдань наших клієнтів».

Ірина Назарова, Керуючий партнер ENGARDE, також прокоментувала укладення угоди: «Минулий рік був дуже успішним для нашої фірми. Наша робота була відзначена як клієнтами, так і професійною спільнотою. Отримавши перемогу у номінації «Найкраща юридична фірма України 2011 року в галузі вирішення спорів» видань Acquisition International та Corporate INTL, а також високі рейтинги від The Legal500 – EMEA та Chambers and Partners, ми з впевненістю дивимось у майбутнє. Завдяки активній співпраці з нашими російськими, українськими та західноєвропейськими клієнтами ми свідомо посилюємо активність на російському ринку юридичних послуг. Співпраця з «Incor Alliance Law Office» стане для нас важливим та успішним кроком в цьому напрямку.»

Контакти:

АФ «ENGARDE»

вул. Воровського, 4

Київ 04214

Україна

+38044 4987380

office@engarde-attorneys.com

www.engarde-attorneys.com

Статьи по теме
Телеканал «Україна» отримав звання «Лідер громадської думки» серед ТОП-50 українських компаній
Телеканал «Україна» отримав звання «Лідер громадської думки» серед ТОП-50 українських компаній

Телеканал «Україна» увійшов до ТОП-50 найкращих компаній 2021 року в Україні, за версією журналу «Влада та гроші», і отримав звання «Лідер громадської думки».
13.12.21 — 607

Канал «Україна» – лідер телеперегляду листопада
Канал «Україна» – лідер телеперегляду листопада

За підсумками листопада 2021 року, телеканал «Україна» посідає перше місце серед ТОП-6 загальнонаціональних каналів за основними аудиторіями, як у містах з населенням 50 тис.+, так і по всій Україні.
03.12.21 — 776

Юрій Сугак переміг у номінації «Найкращий головний редактор інформаційного телемовлення»
Юрій Сугак переміг у номінації «Найкращий головний редактор інформаційного телемовлення»

Найкращий головний редактор інформаційного телемовлення – нагороду у цій номінації здобув головний редактор «Новинної групи Україна» Юрій Сугак.
01.12.21 — 920