Контракти.ua

801  —  08.02.12
Юрфірми «ENGARDE» і «GESSEL» провели семінар
Юрфірми «ENGARDE» і «GESSEL» провели семінар

Юридичні фірми «ENGARDE» і «GESSEL» спільно провели семінар щодо виводу українських компаній на Варшавську фондову біржу.

Адвокатська фірма «ENGARDE» гостинно прийняла у своєму офісі семінар, присвячений виводу українських компаній на Варшавську фондову біржу (ВФБ), який провела партнер польської юридичної фірми «GESSEL» Єва Шлахетка.

Семінар відбувся в п’ятницю, 3 лютого 2012 року в офісі Адвокатської фірми «ENGARDE» у Києві. Відкриваючи його, Керуючий партнер фірми «ENGARDE» Ірина Назарова підкреслила необхідність того, щоб українські компанії були обізнаними з можливостями фінансування їх бізнесу, що існують на європейських фінансових ринках. На цих ринках Варшавська фондова біржа вирізняється особливою лояльністю по відношенню до українських клієнтів. Керуючий партнер Варшавської юридичної фірми «GESSEL» др. Беата Гессель-Каліновска вел Каліш у вступному слові представила свою юридичну фірму та розповіла про сильні сторони фірми, яку вона заснувала 20 років тому. Також др. Гессель висвітлила можливості, що існують на фінансовому ринку Польщі для українських корпорацій.

Під час семінару були обговорені всі етапи процесу лістингу на ВФБ: від розробки схеми трансакції до виконання критеріїв допуску компаній на біржу за європейським, польським та національним правом й аж до координації всіх етапів лістингу в часі та підготовки необхідних документів.

Серед учасників семінару були представники провідних українських юридичних фірм, інвестиційних та універсальних банків, індустріальних корпорацій та комерційних палат. Оскільки тема семінару та його змістовна частина виявилися дуже цікавими для учасників та викликали низку питань від них, після семінару були надані компетентні відповіді на всі питання.

Статьи по теме
Телеканал «Україна» отримав звання «Лідер громадської думки» серед ТОП-50 українських компаній
Телеканал «Україна» отримав звання «Лідер громадської думки» серед ТОП-50 українських компаній

Телеканал «Україна» увійшов до ТОП-50 найкращих компаній 2021 року в Україні, за версією журналу «Влада та гроші», і отримав звання «Лідер громадської думки».
13.12.21 — 607

Канал «Україна» – лідер телеперегляду листопада
Канал «Україна» – лідер телеперегляду листопада

За підсумками листопада 2021 року, телеканал «Україна» посідає перше місце серед ТОП-6 загальнонаціональних каналів за основними аудиторіями, як у містах з населенням 50 тис.+, так і по всій Україні.
03.12.21 — 776

Юрій Сугак переміг у номінації «Найкращий головний редактор інформаційного телемовлення»
Юрій Сугак переміг у номінації «Найкращий головний редактор інформаційного телемовлення»

Найкращий головний редактор інформаційного телемовлення – нагороду у цій номінації здобув головний редактор «Новинної групи Україна» Юрій Сугак.
01.12.21 — 920