Контракти.ua

870  —  26.01.12
Електропривід АББ з новим реактивним вентильним електродвигуном отримав премію Automation 2011
Електропривід АББ з новим реактивним вентильним електродвигуном отримав премію Automation 2011

Премія Automation – найважливіша німецька нагорода в галузі автоматизації, започаткована однойменним журналом. Її щороку вручають в Нюрнбергзі на виставці SPS / IPC / DRIVES. Премію за найкраще обладнання, випущене в 2011 році, отримав електропривід з новітнім електродвигуном виробництва АББ.

Компанія АББ, лідер в технологіях для енергетики та автоматизації, отримала премію Automation 2011 за електропривід з новим реактивним вентильним синхронним ЕД. Щорічна премія Automation, започаткована однойменним журналом, за час свого існування стала мабуть найважливішою нагородою в галузі автоматизації. Незалежне журі з визнаних в галузі фахівців визначає десять найкращих продуктів, що вийшли за минулий рік. Серед цих десяти продуктів відвідувачі виставки вибирають єдиного переможця.
Революційний синхронний реактивний вентильний ЕД з перетворювачем вперше був презентований в 2011році на виставці в Ганновері, де привернув до себе значну увагу. Головною особливістю нового двигуна є інноваційний дизайн його ротора, котрий не має обмотки, на відміну від моделей звичайних синхронних двигунів. Ротор, таким чином, працює практично без електричних втрат, а його температура залишається нижчою, ніж у звичайних роторів. АББ успішно використала цю технологію для досягнення кращих показників енергоефективності та питомої потужності на одиницю об’єму та. Пакет обладнання включає в себе відповідні двигун, перетворювач та спеціальне програмне забезпечення. Оптимізований для роботи зі змінною швидкістю він дає можливість для плавного й точного управління виробничим процесом та ефективно використовує енергію.
 «Цей двигун має характеристики двигуна з постійними магнітами без використання магнітів,» – сказав Стів Рудел, керівник відділу маркетингу бізнес-підрозділу «Мотори та генератори» групи АББ.
Комплект обладнання буде доступний у двох варіантах:

  • Пакет 1: Підвищена ефективність, відповідно до стандарту IE4. Цей комплект, призначений для роботи з максимальними показниками енергоефективності та ККД.
  • Пакет 2: Висока питома продуктивність і компактний розмір. Цей комплект, призначений для досягнення найвищих промислових показників.

 

Статьи по теме
Телеканал «Україна» отримав звання «Лідер громадської думки» серед ТОП-50 українських компаній
Телеканал «Україна» отримав звання «Лідер громадської думки» серед ТОП-50 українських компаній

Телеканал «Україна» увійшов до ТОП-50 найкращих компаній 2021 року в Україні, за версією журналу «Влада та гроші», і отримав звання «Лідер громадської думки».
13.12.21 — 607

Канал «Україна» – лідер телеперегляду листопада
Канал «Україна» – лідер телеперегляду листопада

За підсумками листопада 2021 року, телеканал «Україна» посідає перше місце серед ТОП-6 загальнонаціональних каналів за основними аудиторіями, як у містах з населенням 50 тис.+, так і по всій Україні.
03.12.21 — 776

Юрій Сугак переміг у номінації «Найкращий головний редактор інформаційного телемовлення»
Юрій Сугак переміг у номінації «Найкращий головний редактор інформаційного телемовлення»

Найкращий головний редактор інформаційного телемовлення – нагороду у цій номінації здобув головний редактор «Новинної групи Україна» Юрій Сугак.
01.12.21 — 920