Контракти.ua

3757  —  14.04.11
Кучма нашел нового адвоката
Кучма нашел нового адвоката

Второй президент Украины Леонид Кучма в рамках расследования возбужденного против него уголовного дела готов к проведению очных ставок с кем угодно.

«Я готов с кем угодно встречаться. Я могу каждому смело смотреть в глаза. С кем-то, возможно, приятно будет встречаться, с кем-то, возможно, нет, но тем не менее ...», - цитирует «Интерфакс-Украина» заявление Л.Кучмы перед входом в Главное следственное управление Генеральной прокуратуры Украины.

Также Л.Кучма сообщил, что нашел нового адвоката вместо скончавшегося на днях Михаила Кисилевича. «Да, мы нашли адвоката. Это Ульянов Сергей», - сказал он. Л.Кучма выразил убеждение, что у Генпрокуратуры не будет «никаких оснований» иметь что-либо против этого адвоката.

 

Статьи по теме
Кучма зробив заяву про Путіна і мирні переговори
Кучма зробив заяву про Путіна і мирні переговори

Політик не виключив, що одержимість президента РФ Україною – це свого роду манія чи психічний розлад.
12.12.23 — 425

Що з колишніми членами ОПЗЖ?
Що з колишніми членами ОПЗЖ?

Сформована у 2019 році та друга за чисельністю фракція Верховної Ради “Опозиційна платформа – За життя” припинила своє існування минулоріч у травні. Проте станом на зараз більшість її колишніх членів продовжують роботу як народні депутати України та представники 2-х новостворених політичних сил. Крім того, колишні члени фракції ОПЗЖ сьогодні входять до складу 21 комітету Верховної ради України.
24.01.23 — 823

"Переможець може бути лише один": Кучма висловив сумнів у скорому завершенні війни

Не треба розраховувати на те, що ось-ось помре Путін і санкції найближчим часом економічно вб'ють Росію, Україна має битися і вирішити усе на полі бою.
05.08.22 — 895