Контракти.ua

3824  —  28.12.10
Отставки Кабмина жаждут 38% украинцев
Отставки Кабмина жаждут 38% украинцев

Отставки правительства Николая Азарова желает на 7,5% меньше украинцев, чем уверенных в необходимости продолжения работы действующего Кабмина.

 

Об этом сообщает «Интерфакс-Украина» со ссылкой на данные опроса компании «Украинское демократическое коло».
Согласно результатам опроса, проведенного по заказу Института политики 7-13 декабря 2010 года, 46,1% украинцев считают, что правительство Н.Азарова не следует отправлять в отставку. В то же время, 38,6% опрошенных граждан считают, что Н.Азаров и его правительство должны уйти в отставку. 15,3% респондентов не смогли определиться с ответом на этот вопрос.
В ходе исследования было опрошено 1200 респондентов в возрасте от 18 лет во всех регионах Украины. Статистическая погрешность составляет не более 2,9%.

Статьи по теме
Азарова судитимуть за держзраду і виправдовування агресії РФ. Йому загрожує довічне
Азарова судитимуть за держзраду і виправдовування агресії РФ. Йому загрожує довічне

Колишнього прем'єр-міністра України Миколу Азарова судитимуть за держзраду. Він публікував антиукраїнську пропаганду у своєму Telegram-каналі, тепер йому загрожує довічне ув'язнення.
22.03 — 276

Що з колишніми членами ОПЗЖ?
Що з колишніми членами ОПЗЖ?

Сформована у 2019 році та друга за чисельністю фракція Верховної Ради “Опозиційна платформа – За життя” припинила своє існування минулоріч у травні. Проте станом на зараз більшість її колишніх членів продовжують роботу як народні депутати України та представники 2-х новостворених політичних сил. Крім того, колишні члени фракції ОПЗЖ сьогодні входять до складу 21 комітету Верховної ради України.
24.01.23 — 772

В Україні можуть заборонити ще 17 партій - Мін’юст
В Україні можуть заборонити ще 17 партій - Мін’юст

У березні РНБО ухвалила рішення, відповідно до якого призупинено діяльність 11 проросійських партій. Цим рішенням також було покладено обов’язок на Міністерство юстиції подати відповідні позови щодо заборони діяльності цих партій.
22.06.22 — 978