Контракти.ua

194  —  сегодня, 17:00
В Дії з'явиться 6 нових послуг
В Дії з'явиться 6 нових послуг

Найближчим часом в застосунку "Дія" з'являться ще шість нових послуг. Серед них - відображення дозволу на зброю.

Про це заявив міністр цифрової трансформації України Михайло Федоров, повідомляють Контракти.

Після нещодавнього запуску послуги "шлюб онлайн" і Нацкешбеку, кілька днів тому було додано рекрутинг у топові підрозділи БпЛА. Майже щотижня "Дія" запускає нові сервіси і невпинно працює над їх розширенням.

Ось короткий список того, що скоро стане доступним:

  • Відображення дозволу на зброю. У додатку з'являться дані про зброю та дозволи на неї, а також можливість замовити витяг з Єдиного реєстру зброї.
  • еАкциз. Громадяни зможуть перевіряти легальність алкоголю та тютюну через додаток, де буде міститись інформація про продукцію в електронній системі.
  • Мультишеринг. Ця функція дозволить надсилати копії кількох документів, включаючи довідки, в кілька кліків.
  • Сервіси для бізнесу в рамках е-Підприємець. "Дія" працює над цифровізацією декларацій і ліцензій для підприємців, зокрема, ліцензій на виконання протипожежних робіт.
  • Повідомлення про проблеми зі зв'язком. У період відключень електроенергії це надважлива послуга, що дозволить повідомляти про відсутність зв'язку, щоб регулятор міг вирішити проблему.
  • Дія.Підпис для юридичних осіб. Ця функція надасть нові можливості для бізнесу, спрощуючи та прискорюючи документообіг для установ і компаній.

Частина з цих послуг буде доступна вже зовсім скоро, а над іншими ще ведеться робота з бюрократичними процедурами. Про всі оновлення команда "Дія" буде інформувати через соцмережі.

Статьи по теме
МВС готує зміни у порядку видавання посвідчення водія та реєстрації авто: що потрібно знати
МВС готує зміни у порядку видавання посвідчення водія та реєстрації авто: що потрібно знати

Оприлюднено проєкт постанови уряду про внесення змін до деяких постанов Кабінету міністрів України з питань видачі посвідчення водія та реєстрації транспортних засобів.
08.10 — 276

Україна розраховує на допомогу Індії у досягненні мирної угоди з РФ, - Politico
Україна розраховує на допомогу Індії у досягненні мирної угоди з РФ, - Politico

Україна обрала прем'єр-міністра Індії Нарендру Моді своїм головним посередником для сприяння завершенню війни з Росією. У понеділок, під час зустрічі в Нью-Йорку, президент України Володимир Зеленський обговорив з Моді можливості мирної угоди, яка б забезпечила припинення бойових дій.
25.09 — 276

Індія продовжить купувати дешеву російську нафту, доки на неї немає санкцій
Індія продовжить купувати дешеву російську нафту, доки на неї немає санкцій

Індія готова продовжувати закуповувати нафту у російських компаній, яким дозволено здійснювати такі продажі, оскільки ціни на неї низькі.
19.09 — 256