Контракти.ua

337  —  16.07
Штаб Байдена змінює передвиборчу стратегію після замаху на Трампа, - Reuters
Штаб Байдена змінює передвиборчу стратегію після замаху на Трампа, - Reuters

Передвиборний штаб президента США Джо Байдена оперативно змінив стратегію після того, як було скоєно замах на кандидата у президенти Америки Дональда Трампа.

Про це пише РБК-Україна з посиланням на Reuters. Про це повідомляють Контракти.UA.

Агенство зазначає, що Байден припинив словесні нападки на Трампа і натомість зосередився на посланні про єдність.

Також протягом кількох годин після суботньої стрілянини штаб Байдена зняв телевізійну рекламу та призупинив інші політичні комунікації. У тому числі ті, які висвітлювали винесений Трампу вирок у травні у справі про виплату грошей порнозірці з метою запобігання сексуальному скандалу перед виборами у США 2016 року.

"Ми маємо об'єднатися як одна нація", - сказав Байден, виступаючи в Білому домі в неділю.

У новому зверненні він засудив політичне насильство, як це зробив у суботу після замаху, а також попросив американців "дозволити ФБР робити свою роботу".

Reuters пише, що тепер Білий дім і кампанія Байдена спиратимуться не на словесні нападки на Трампа найближчими днями, а на історію засудження президентом різного роду політичного насильства, включаючи його різку критику "заворушень", викликаних протестами в університетських містечках щодо конфлікту між Ізраїлем. та Газою. Про це агентству за умов анонімності повідомили представники штабу президента США.

Нагадаємо, що вчора, 13 липня, на кандидата в президенти США Дональда Трампа було скоєно замах. У нього стріляли, коли той виступав на мітингу в штаті Пенсильванія. В результаті атаки політику прострелили праве вухо.

Раніше РБК-Україна повідомляло, що ФБР підтвердило, що в Трампа стріляв 20-річний Томас Метью Крукс. За інформацією The Washington Post, стрілець, згідно зі списками виборців штату Пенсільванія, є республіканцем.

Статьи по теме
Дослідники виявили місце базування ядерної ракети РФ
Дослідники виявили місце базування ядерної ракети РФ "Буревісник", - Reuters

Американські дослідники за допомогою супутникових знімків виявили можливе місце розгортання російської крилатої ракети "Буревісник" із ядерним двигуном. Воно знаходиться у Вологодській області.
04.09 — 446

Росії стало складніше розраховуватися з Китаєм через затримки та великі комісії, - Reuters
Росії стало складніше розраховуватися з Китаєм через затримки та великі комісії, - Reuters

Російські компанії все частіше стикаються з затримками платежів та зростанням витрат на транзакції з китайськими партнерами. Проблема, що зачіпає десятки мільярдів юанів, значно загострилася цього місяця, залишаючи транзакції у підвішеному стані.
01.09 — 268

Трамп у битві з Гарріс намагається привернути увагу ЗМІ до себе, - Reuters
Трамп у битві з Гарріс намагається привернути увагу ЗМІ до себе, - Reuters

Кандидат у президенти США від республіканців Дональд Трамп намагається утримати увагу ЗМІ на собі під час битви з кандидатом від демократів Камалою Гарріс.
25.08 — 516