Контракти.ua

224  —  13.07
Зеленський - не путін, Гарріс - не Трамп, Україна - не росія, курка - не птиця, Болгарія - не заграніца
Зеленський - не путін, Гарріс - не Трамп, Україна - не росія, курка - не птиця, Болгарія - не заграніца

Чому Байдену вже не вдасться віджартуватись про вік, як вдалось колись Рейгану?

Не тому, що Байден старше Рейгана на момент, коли конче необхідно жартувати. Пише Yegor Gordeev. Про це повідомляють Контракти.UA.

Вже просто нікому не смішно.

Питання в тому, чому взагалі постала ситуація, коли демократи замість консолідованої і уважної гри на межі Третьої світової і ймовірного приходу у Білий дім непрогнозованого Трампа, провтикали у своєму таборі очільника, який в якийсь момент занадто часто став плутати дочку із дружиною?!

Це ж не те, що він відрізнявся юнацькою кмітливостю, а тут перевтомився, недоспав і раптом все почалось..

Американський істеблішмент просто тихо і непомітно в модному лівацькому пакуванні перетворився у політбюро з формальним управлінням якоїсь комсомольської грантової організації за сексуалізацію, деколонізацію і екологізацію, де КРІ - найпафосніший набір слів за мир у всьому світі.

Звідки ж такі вже не Брєжнівські, але ще не Горбачовські обіцянки на саміті НАТО про «незворотність» індустріалізації асоціації і підтримку інтернаціональної дружби демократії і свободи.

У формах і словоформах, рішеннях і порожнечах настільки мало вітальності, що той мир Трампа за одну добу, суть якого не знає і сам Трамп, але про який всі чули, стає все більш реальнішим і зрозумілішим за усі абстракції демократів разом узяті.

Так народжується будь-яка яскрава і небезпечна історія. Не з альтернативи, а з безальтернативності.

У України від теперішнього умовного «Трампа» - практично дитяча здатність вірити і діяти ірраціонально, рятуючи своє життя і життєздатність, яке затисли на волосині.

Від теперішнього умовного «Байдена» - неймовірна здатність забалакати порожнім патріотичним пафосом за великі гроші всі можливості, коли життя в умовній безпеці і треба вибудовувати систему роботи не проти кого, а за щось.

Єдина відмінність - в нашій компʼютерній грі - менше життів і імунітету. Ми не грали так давно і серйозно.

Хоча, здається, як каже Байден, я це вже згадував. Просто, щоб перейти на новий левел, кожному з нас треба скласти партійні квитки і подивитись на себе зі сторони.

“We brought in a group of Southern Pacific: Australia, Japan, New Zealand, Australia... I've mentioned Australia..."

Yes, you’ve mentioned.

https://t.me/yegorgordeev