Контракти.ua

356  —  26.06
Meest Пошта і Shop-Express розширюють можливості онлайн-торгівлі для українців
Meest Пошта і Shop-Express розширюють можливості онлайн-торгівлі для українців

Meest Пошта і Shop-Express об’єднали зусилля, щоб спростити онлайн-продажі для підприємців. Відтепер українці можуть створити інтернет-магазин в один клік і підключити до нього доставку Meest Пошта для відправки товарів по Україні та за кордон.

При створенні інтернет-магазину на платформі Shop-Express ви маєте можливість підключити інтеграцію з Meest Пошта. Завдяки цьому управління доставками товарів відбуватиметься безпосередньо в адмін-панелі сайту. Інтеграція дозволяє швидко створювати ТТН та відстежувати статус доставки — всі операції здійснюються автоматично або в пару кліків. Адміністраторам не потрібно заходити в кабінет Meest — вся інформація зберігається та оновлюється в адмін-панелі сайту.

Перш за все, це значно заощаджує час всієї команди інтернет-магазину. Автоматизація процесів управління доставками може суттєво підвищити ефективність роботи бізнесу, особливо в умовах дефіциту кадрів.

Такі функціональні можливості також покращать досвід клієнтів бізнесу. Завдяки модулю Meest покупці можуть зручно вибирати найближче відділення доставки та отримувати замовлені товари безкоштовно.

Для нових інтернет-магазинів платформи Meest Пошта надає безкоштовну доставку замовлень вагою до 2 кг з відділення до відділення по Україні протягом 1 місяця. Для цього достатньо відкрити магазин на платформі та підключити інтеграцію. Акція діє до 31.08.24.

Відправляти та отримувати посилки з Meest Пошта зручно через вигідні ціни та широку мережу відділень, більшість з яких працюють цілодобово. Крім того, Meest забезпечує доставку до 70 інших країн світу, сприяючи розвитку українського експорту.

Статьи по теме
Що подарувати коханому хлопцю: найкращі поради при виборі
Що подарувати коханому хлопцю: найкращі поради при виборі

Вибір ідеального подарунка для вашого хлопця на річницю ваших стосунків - значуще завдання, яке може відобразити глибину ваших зв'язків і ваше розуміння його уподобань. Незалежно від того, святкуєте ви перший рік разом чи відзначаєте більш важливу віху, правильний подарунок може створити тривалі спогади та зміцнити ваші зв’язки.
30.06 — 344

Для чего нужны поводки для собак
Для чего нужны поводки для собак

Для безопасных и комфортных выгулов домашних питомцев широко применяются специализированные поводки, подобранные с учетом их назначения, размеров и характера животного. В данной статье мы рассмотрим различные типы собачьих поводков, их особенности, преимущества и недостатки, а также дадим рекомендации по выбору подходящего варианта для щенка или собаки маленькой, средней или крупной породы.
28.06 — 333

Одяг на виписку для хлопчика: що потрібно взяти для новонародженого малюка
Одяг на виписку для хлопчика: що потрібно взяти для новонародженого малюка

Найважливішим пунктом у переліку речей для пологового будинку є одяг для новонародженого. Молодій матусі рекомендується почати готувати одяг на виписку з роддому для хлопчика вже приблизно за два-три місяці до передбачуваних пологів. У дитячих магазинах можна вибрати як спеціальні костюмчики для певної статі, так і універсальні речі нейтрального кольору. Головне, щоб усі елементи костюма на виписку для хлопчика були виконані з натуральних матеріалів. Перед використанням речі, звісно ж, потрібно випрати за допомогою дитячого порошку і потім пропрасувати.
28.06 — 348