Контракти.ua

763  —  14.06
Київ збільшує підтримку захисників ще на мільярд гривень, - Кличко
Київ збільшує підтримку захисників ще на мільярд гривень, - Кличко

Київрада на сьогоднішній сесії виділить ще 1 млрд грн на підтримку сил безпеки та оборони. Таким чином загалом допомога захисникам з бюджету столиці становитиме цього року вже 7,5 млрд грн.

Про це пише РБК-Україна з посиланням на Telegram мера Києва. Про це повідомляють Контракти.UA.

"Сьогодні Київрада збільшить фінансування програм, повʼязаних з підтримкою сил оборони та безпеки. Ще на 1 млрд гривень. Із них 800 млн - за міською програмою "Захисник Києва", решта - на соціальну підтримку бійців та їх родин, реабілітацію ветеранів. Нагадаю, цього року на допомогу нашим захисникам столиця виділила з бюджету 6,5 млрд гривень. Тобто, вже загалом 7,5 млрд грн", - повідомив Віталій Кличко.

Мер Києва зазначив, що окрім бюджетної допомоги військовим Київ залучає також благодійну допомогу - дрони, системи РЕБ, необхідне бійцям спорядження. І зразу передає все на фронт.

Раніше повідомлялося, що минулого року Київ спрямував на підтримку ЗСУ 10% свого бюджету – понад 7 мільярдів гривень. Крім того, столиця надавала соціальну допомогу військовослужбовцям та їхнім сім’ям.

Статьи по теме
Відновлювальні роботи на перегоні між
Відновлювальні роботи на перегоні між "Либідською" та "Деміївською" на завершальному етапі, - Кличко

Зовнішні роботи на пошкодженій ділянці "синьої" гілки метро добігають кінця, залишилось зробити благоустрій території. Внутрішні роботи в новій частині тунелю продовжуються, щоб рух метро відновився на початку осені.
25.08 — 477

Залужному та Костенко присвоєно звання почесних громадян міста Києва, - Кличко
Залужному та Костенко присвоєно звання почесних громадян міста Києва, - Кличко

Київська міська рада на сьогоднішньому засіданні проголосувала за присвоєння звання Почесний громадянин міста Києва колишньому Головнокомандувачу ЗСУ Валерію Залужному та поетесі Ліні Костенко.
09.05 — 356

Влітку 6 станцій
Влітку 6 станцій "синьої" гілки знов працюватимуть у звичайному режимі, - Кличко

Роботи на закритій ділянці синьої гілки метро між станціями "Либідська" та "Деміївська" йдуть за графіком. Вже влітку рух метро на Теремки мають відновити.
02.03 — 414