Контракти.ua

442  —  03.06
Фінансовий гороскоп на тиждень: на кого зі знаків зодіаку чекає прибуток 3-9 червня
Фінансовий гороскоп на тиждень: на кого зі знаків зодіаку чекає прибуток 3-9 червня

Фінанси відіграють важливу — а для когось і першорядну — роль у житті кожного з нас.

Добре, коли їх багато, і дуже погано, коли мало, і тут день на день не припадає. Пише ТСН. Про це повідомляють Контракти.UA.

На кого чекає фінансовий успіх цього тижня – від 3 до 9 червня.

Овен

Час сприятливий для фінансових операцій будь-якого масштабу, тому бажано приурочити до нього важливі виплати: їхнє оформлення пройде, а самі вони найближчим часом принесуть солідний прибуток.

Телець

Небажано брати участь у сумнівних фінансових заходах: ризик, із яким вони пов'язані, виявиться невиправданим, а втрати стануть значно вагомішими, ніж ілюзорні вигода та прибуток.

Близнята

Час сприятливий для торгівлі: тим, хто давно хотів щось продати чи купити, необхідно скористатися можливістю – у будь-якому разі можна буде розраховувати на талан і, як наслідок, добрі дивіденди.

Рак

Не можна ухвалювати важливі фінансові рішення під впливом емоцій – гроші цього не люблять, їм потрібен тверезий та практичний підхід, а затьмарений почуттями мозок навряд чи дасть змогу заробити.

Лев

Професійний – і, як наслідок, фінансовий успіх – чекає на тих, хто, працюючи, стане думати не про результат, а про процес: тільки отримуючи задоволення від самої діяльності, можна буде щось заробити.

Діва

Брати на себе чужу роботу можна і потрібно, особливо, якщо про це попросить безпосереднє керівництво: виконавши її швидко та якісно, можна буде розраховувати на похвалу та збільшення зарплати.

Терези

Тим, хто мріє здобувати більше, ніж зараз, зірки рекомендують сісти за парту: нові знання дозволять обійняти завидну та перспективну посаду з відповідною – вищою – зарплатою.

Скорпіон

Необхідно максимально уважно поставитися до ідей, які цими днями спадатимуть на думку – саме ці задуми, реалізовані, принесуть і професійне визнання, і пристойний прибуток.

Стрілець

Від важливих фінансових угод краще відмовитися: навіть невелика помилка – зокрема і друкарська – може призвести до серйозних наслідків: замість очікуваного прибутку легко можна буде отримати збиток.

Козоріг

Фінансові операції можна проводити тільки в тому разі, якщо вони будуть ретельно підготовлені: необхідно ретельно прорахувати всі можливі ризики і лише після цього ставити свою візу на документі.

Водолій

Фінансові партнери навряд чи нададуть якусь допомогу, а в найпіковішому випадку можуть ще й, образно кажучи, підставити ніжку, так що зараз потрібно розраховувати тільки на себе.

Риби

Необхідно утриматися від надмірних і – тим паче! — безглуздих витрат: якщо не дотримуватися розумної економії, гроші можуть досить швидко вичерпатися, і обмежувати себе доведеться в необхідному.