Контракти.ua

337  —  02.05
5 переваг Special Edition від Apple
5 переваг Special Edition від Apple

Буквосполучення SE вже встигло стати називним. Apple позначає ним бюджетні гаджети, орієнтовані на користувачів з помірними вимогами до апаратного забезпечення. Наразі такий неймінг використовується не лише для смартфонів. «Спеціальне видання» також входить до складу сімейства розумних годинників Apple Watch.

Перевагою SE цілком заслужено вважається низька ціна. Купівля пристроїв з цієї підсерії дозволяє вбити двох зайців одним пострілом:

- Отримати заповітне «Яблуко»,

відчутно заощадити.

Різниця між базовими та «спеціальними» моделями вимірюється сотнями доларів. Крім нехарактерної для Apple бюджетності, розробки з маркуванням Special Edition виділяються й іншими перевагами.

Привабливий дизайн

Імідж — одна з «візитівок» Apple. І зниження ціни — не привід відмовлятися від передових дизайнерських ідей.

SE властиві особливості:

1. Впізнавані кольори. Переважно стримані та універсальні, які подобаються всім. Хоча за посиланням https://www.moyo.ua/ua/telecommunication/smart/apple/ можна обрати телефон iPhone SE в червоному відтінку. Ідеальний для яскравих та сміливих особистостей.

2. Приємні текстури. Корпуси у мобільників та годинників гладенькі, але не надто слизькі. Якраз щоб було зручно тримати в руках.

3. Ностальгічні «штучки». Рамка навколо екрана Епл Вотчів або кнопка «Додому» на Айфоні.

Базовий набір функцій

Схоже, під час виробництва телефонів та Смартгодинників з серії SE Apple дотримується принципу мінімалізму. Відмова від деяких функцій та технологій — недолік лише для вибагливих юзерів, які намагаються витиснути з техніки максимум. Для любителів точності та логічності у всьому це, навпаки, перевага. Витрачається менше енергії на «життєдіяльність», не потрібно розбиратися в незрозумілих налаштуваннях. Наприклад, Apple Watch SE 2023 не підтримують технологію Always On, завдяки чому заряд акумулятора витрачається повільніше. Водночас всі важливі інструменти та застосунки — під рукою.

Висока якість

Надійність та довговічність — фірмовий стиль Apple. Серія SE — не виняток. Продукція може похвалитися відмінною якістю, зокрема:

Міцними матеріалами виготовлення;

сертифікованими запчастинами, які пройшли багатофакторне тестування;

чутливими та витривалими елементами керування;

стабільним програмним забезпеченням.

Вирішальну роль відіграє вдале компонування. Всі елементи апаратного забезпечення сумісні, тому легко інтегруються в єдине ціле та не «конфліктують».

Потужність

Айфони та Епл Вотчі Special Edition здатні дати фору багатьом девайсам від сторонніх виробників. Вони оснащуються потужними та енергоефективними процесорами, швидкою оперативною пам’яттю, актуальними модулями зв’язку, передовими накопичувачами. Всі ці компоненти разом забезпечують непогану продуктивність.

Ексклюзивність

«Тираж» Спешл Едішн обмежений порівняно з базовими лінійками гаджетів. Отже, шанси зустріти власника такого ж самого телефона або розумного годинника серед друзів та знайомих — набагато менші. Відчуття ексклюзивності — плюс, хоч і незначний.

Що стосується регулярності виходу, у пристроїв з позначкою SE вона не така вже й стабільна. Але цей факт також можна сприймати як перевагу, адже кожен анонс стає приємним сюрпризом.

Статьи по теме
У чому секрет популярності холодильників Samsung Ноу Фрост
У чому секрет популярності холодильників Samsung Ноу Фрост

Холодильник, в камерах которого не образуется иней — практичный, удобный в эксплуатации прибор. Реализованная в технике Samsung система No Frost позволяет обходиться без регулярного размораживания.
14.05 — 399

Сверлильно-присадочные ЧПУ-станки: новая эра в деревообработке
Сверлильно-присадочные ЧПУ-станки: новая эра в деревообработке

Сверлильно-присадочные ЧПУ-станки революционизируют деревообрабатывающую отрасль. Узнайте об их преимуществах, технических характеристиках и влиянии на производство. Советы по выбору и использованию.
08.05 — 260

Як обрати біотуалет для інваліда
Як обрати біотуалет для інваліда

Після повної чи часткової втрати активності та можливості переміщатися самостійно, людина не може обслуговувати себе самостійно і тим більше ходити до туалету. Для вирішення такого завдання виробники пропонують стільці-туалети, крісла та біотуалет для інвалідів для дому.
04.05 — 359