Контракти.ua

252  —  23.04
Зеленський пояснив, яка вікова категорія чоловіків дуже потрібна на фронті
Зеленський пояснив, яка вікова категорія чоловіків дуже потрібна на фронті

Молоді люди сьогодні потрібні на полі бою й тому, що молоде покоління краще та набагато швидше орієнтується в технологіях.

В Україні на війні потрібні молоді бійці, які мають кращий фізичний стан та які розуміються на технологіях. Мовиться про чоловіків у віці 25-27 років. Пише ТСН. 

Про це в інтерв'ю французькому медіа HugoDecrypte заявив президент України Володимир Зеленський.

"Потрібно готувати бригади, які прийдуть на заміну тих бригад, які вже два роки стоять на фронті. Щоб це зробити, щоб це була адекватна заміна, людям потрібно тренуватися і бути в серйозному фізичному стані. При всій повазі до наших воїнів, але ми говоримо про те, що є різниця між 25-ти річним воїном та 50-ти річним воїном. І це факт. На різних напрямках різні виклики, різна війна й різні технології", - наголосив Володимир Зеленський.

Він також додав, що молоді люди сьогодні потрібні на полі бою й тому, що молоде покоління краще та набагато швидше орієнтується в технологіях.

"У будь-якому випадку, ми повинні розуміти, що нове покоління воно орієнтується в технологіях. Вони на цьому розуміються, вони це все своїми руками й створили. Їхній мозок це створив", - підкреслив глава держави.

Нагадаємо, що Володимир Зеленський 22 квітня провів Ставку верховного головнокомандувача. На засіданні зокрема, розглянули, фронт, зброю, захист міст, громад і критичної інфраструктури.

Статьи по теме
Навіщо Україні ракети ATACMS: Зеленський пояснив причину
Навіщо Україні ракети ATACMS: Зеленський пояснив причину

Україні необхідно отримати ракети ATACMS для того, щоб мати змогу влучати по аеродромах, які Росія розмістила в Криму.
31.03 — 314

Зеленський пояснив наслідки для фронту без допомоги від США
Зеленський пояснив наслідки для фронту без допомоги від США

Без допомоги Сполучених Штатів Україна втратить багато людей на фронті. До того ж Збройні сили не зможуть здобути нових успіхів на полі бою і будуть змушені відходити назад.
28.02 — 498

Зеленський пояснив, що означає
Зеленський пояснив, що означає "справедлива мобілізація"

Питання мобілізації є складною справою. Водночас справедливість полягає в ротації, оскільки військові повинні відновлюватись.
18.02 — 1164