Контракти.ua

381  —  22.04
Фінансовий гороскоп на травень 2024 року
Фінансовий гороскоп на травень 2024 року

Усі найсміливіші плани з бізнесу, розширення виробництва, фінансових інвестицій ліпше втілити в життя в травні. Цього місяця дуже сильно відчувається енергія щастя, удачі та успіхів у суспільстві. Період буде відносно стабільним у плані фінансів, і, добре, скористатися цим потенціалом на користь майбутнього.

Не упускайте жодної пропозиції, які обіцяє додатковий заробіток. Підприємці зможуть підвищити прибутковість компанії, але для цього доведеться піти на невеликий ризик і взяти кредит, або ж попросити у борг у друзів. Вдалими будуть проєкти, пов'язані з інтернетом та цифровими технологіями. Роботу варто змінювати тільки в тому випадку, якщо надійшла вигідніша пропозиція. Пише ТСН. 

Для успіху зараз важливо чітко планувати та діяти без зволікань, ретельно обмірковуючи кожен крок. Для підтримки стабільних доходів доведеться старанно і сумлінно працювати. Підробіток чи гобі принесуть вагомий прибуток. Настала світла смуга, але це не означає, що можна розслабитися і скласти руки – йдіть уперед, проявляйте ініціативу і зірки підтримають у всьому!

Більше про астрологію ви можете знайти на YouTube-каналі астрологині Марини Скаді (Марини Соколової).

ОВЕН

Головним завданням та справжнім успіхом цього місяця стане розвиток зв'язків із колегами з інших міст чи країн. Можлива поїздка, яка складеться дуже вдало та дозволить просунути справи вперед. Ймовірно поява нових друзів, однодумців та корисних знайомих. Орім цього, є реальним і відновлення старих зв'язків. Завдяки численним покровителям ви зможете реалізувати свої далекосяжні плани, а в деяких випадках навіть подумати про переїзд або про придбання нерухомості в далеких країнах.

ТЕЛЕЦЬ

Перешкод ніяких немає, вас підтримують, ви затребувані і шановані серед колег. Найманим працівникам захочеться залишити всі справи та вирушити у відпустку, оскільки останнім часом ви працювали за весь колектив в офісі. Дозвольте собі на якийсь час забути про роботу, ви заслужили повноцінний відпочинок. Підприємці замисляться про реорганізацію свого бізнесу та розширення штату співробітників. Можливі вдалі угоди з нерухомістю, якщо вони були заплановані ще торік.

БЛИЗНЯТА

У фінансовому плані травень досить вдалий. Грошей стає більше і, окрім звичайних заробітків, можна розраховувати на повернення старих боргів, отримання кредиту. У другій половині місяця ви будете зайняті копіткою роботою з документами та наведенням ладу у проєктах. Ліпше уникати великих витрат і не вкладати гроші в "сирі" чи ризиковані проєкти, не укладати угоди із сумнівними партнерами. Є можливість кар'єрного зростання у тих, хто працює у фінансовій сфері.

РАК

Фінансова ситуація поки хитка і нестабільна, але ваша природна розсудливість допоможе правильно розпланувати всі витрати. Передчуття позитивних змін до кінця місяця стане очевидним, буде отримано довгоочікуваний прибуток. Можливо, незабаром ви отримаєте вигідні пропозиції, які збільшать ваші прибутки в рази. Однак, наберіться терпіння, це станеться не раніше останніх чисел місяця. У роботі зробіть тимчасову паузу, вона потрібна для переоцінки своїх здібностей.

ЛЕВ

Головне для вас цього місяця – сформувати чітку думку щодо важливих для вас питань, вирішення яких назріло. Це вимагатиме деякого часу, але, як кажуть, тихіше їдеш – далі будеш. Зірки радять замислитися над зміною місця роботи чи здобуттям нової професії. Усі починання травня будуть успішними і принесуть матеріальну стабільність незабаром. Підприємці будуть змушені зайнятися податковими деклараціями, рекомендується обережно заповнювати папери, перевіряючи всі пункти.

ДІВА

Щоб добре заробити, не сидіть на місці. Ви маєте великий потенціал, тому задіюйте всі ресурси для збільшення доходів. Багато підприємців продовжать розширення справи, і важливою статтею майбутніх витрат стануть справи господарські, і навіть різні операції з нерухомістю. Можливо, для цього доведеться залучити кошти збоку. Багато представників знака зіткнуться з жорсткою конкуренцією, проте ваші позиції досить сильні, і нічого, окрім великого нервового стресу, вам не загрожує.

ТЕРЕЗИ

У активних та успішних людей виникнуть проблеми до кінця травня, якщо дотримуватимуться старої моделі поведінки та методів у роботі. Здавалося б, багато подолано, але зараз доведеться знову повертатися до колишніх питань і вирішувати складні завдання новими способами. Крім цього, можливі й несподівані перевірки, що загальмує далекосяжні плани, але не скасує їх зовсім. Пошук внутрішньої та зовнішньої гармонії сильно затягнувся – настав час діяти. Вирушайте у невелику подорож, щоб отримати ідеї для самореалізації!

СКОРПІОН

Травень принесе довгоочікуване оновлення на професійній ниві. Підтримка керівництва допоможе досягти значних успіхів у роботі. Сміливо говоріть про підвищення, нову посаду або збільшення зарплати. Підприємці зможуть без перешкод зареєструвати компанію чи невелике підприємство. А ось найманим співробітникам належить ухвалити нелегке рішення про зміну роботи – надійде чимало привабливих пропозицій. Добре піднімуться ті, хто працює як індивідуальний підприємець.

СТРІЛЕЦЬ

Велику допомогу вам нададуть партнери у справі, їхній вплив на фінансові справи можна однозначно оцінити як позитивний. Однак начальникам усіх рангів рекомендується уважно поставитися до підлеглих і всіх робочих процесів, що відбуваються у колективі. Службовці повинні уважно ставитись до роботи; зірки рекомендують виключити ймовірність непорозумінь, прорахунків та інших проблем. Друга половина сприятливіша у всіх відносинах, тому не поспішайте з висновками, якщо щось не виходить.

КОЗОРІГ

З грошима в цей час труднощів не виникне, але витрати будуть більшими, особливо якщо у вас є діти. Травень якнайкраще підходить для розплутування найскладніших загадок, таємних інтриг та будь-якої аналітичної роботи. Ви відчуєте приплив сил і зможете вирішити більшість проблем, що накопичилися! Зараз час об'єднуватись з іншими людьми, щоб відкрити свій бізнес чи запустити проєкт. Попросіть поради у професіоналів, допомога впливових друзів стане гарною підмогою у бізнесі.

ВОДОЛІЙ

На роботі буде справжній завал справ, вас роздиратимуть на частини. Це непростий період, що вимагає максимальної концентрації уваги та сил. Обговорюючи умови співробітництва, чітко обговорюйте умови та зобов'язання, підписуйте договір. Безробітні зможуть знайти цікаву роботу в інтернеті, матимуть підтримку від держави. Начальникам та підприємцям рекомендується звернути увагу на підлеглих. Можливо, настав час очистити свій колектив від тих, хто не готовий підтримати вас.

РИБИ

Окрім індивідуальних заробітків, можна розраховувати на прибуток від успішних операцій з нерухомістю, підтримку родичів. На основні потреби вистачатиме. Важливі зміни, які ви нещодавно сподівалися, можуть стартувати саме зараз. Нехай результат не буде негайним – головне розпочати. У всіх справах цього місяця ви можете розраховувати на партнерів у спільній справі – їхня допомога буде дієвою, і не лише моральною, а й матеріальною. Це допоможе завоювати нові перспективи та позбавить багатьох проблем.

Статьи по теме
Фінансовий гороскоп на травень 2024 року
Фінансовий гороскоп на травень 2024 року

Усі найсміливіші плани з бізнесу, розширення виробництва, фінансових інвестицій ліпше втілити в життя в травні. Цього місяця дуже сильно відчувається енергія щастя, талану та успіхів у суспільстві. Період буде відносно стабільним у плані фінансів, і добре скористатися цим потенціалом на користь майбутнього.
01.05 — 539