Контракти.ua

236  —  28.03
Буданов розповів, чи зміниться щось для України в разі зникнення Путіна
Буданов розповів, чи зміниться щось для України в разі зникнення Путіна

Зникнення Володимира Путіна навряд чи змінить ситуацію. Російське суспільство вже стало жертвою пропаганди і ненавидить Україну та колективний Захід.

Про це заявив начальник Головного управління розвідки Міноборони України Кирило Буданов, повідомляє пресслужба ГУР.

"Швидко точно нічого не зміниться, одразу вам кажу. Із різкими змінами в РФ не може різко змінитись їхнє ставлення до світу, їхнє світосприйняття. Зрозумійте, що вони стали насправді жертвами своєї ж пропаганди. Це відбулось, вони це, визнають, скажімо так", - сказав він.

За його словами, російське суспільство прокачане на ненависть до колективного Заходу і України. "Навіть якщо зараз з’явиться людина і скаже: "Знаєте, зупиняємось!", навіть якщо все зупинилось - ця ненависть ще багато років буде впливати досить серйозно на усі прийняття рішень, тому що всі вони будуть виходити з позицій, що вони - вороги", - додав начальник ГУР.

Буданов запропонував уявити ситуацію, коли все зупинилось, а Росія вибачилась. "Хто повірить Росії через рік? Це незворотні процеси, які вже пройшли в суспільстві. Для цього потрібні роки і робота", - сказав він.

Буданов нагадав ситуацію після Другої світової війни. "Зараз же, думаю, мало хто дивиться на німців, як на ворогів. Але пройшов час, і все стало нормально. А в 50-х роках важко було знайти людину, яка б дивилась на ФРН того часу, як на друзів. Тобто все минає з роками. І це непрості процеси", - вважає начальник ГУР.

Статьи по теме
Європарламент назвав
Європарламент назвав "вибори" в РФ фарсом. ЄС не має визнавати Путіна легітимним президентом

Члени Євросоюзу та міжнародна спільнота не повинні визнавати результати "виборів" у Росії, на яких диктатор Володимир Путін став "переможцем".
25.04 — 190

Зеленський про мобілізацію з 25 років: більш сучасна війна, потрібні молоді люди
Зеленський про мобілізацію з 25 років: більш сучасна війна, потрібні молоді люди

На заміну нинішніх військових Збройних сил України потрібні молоді бійці. Справа не лише у кращій фізичній формі, а й в обізнаності в сучасних технологіях.
23.04 — 207

Росія хоче взяти Часів Яр не лише через наближення 9 травня: Світан назвав справжню причину
Росія хоче взяти Часів Яр не лише через наближення 9 травня: Світан назвав справжню причину

Роман Світан наголосив, що загарбники постійно намагатимуться взяти висоту Часового Яру, незалежно від дат.
17.04 — 177