Контракти.ua

449  —  17.03
На Заході вирішили, що Путіна "можна добивати": експерт пророкує Росії смутні часи
На Заході вирішили, що Путіна

На думку політтехнолога Михайла Шейтельмана, Захід поступово дистанціюється і від оточення Путіна.

На Заході вже є загальне розуміння, що жодного діалогу з президентом Росії Володимиром Путіним більше не буде ніколи. В недалекому майбутньому на РФ чекають темні й смутні часи. Пише ТСН. 

Таку думку висловив політтехнолог, публіцист і блогер Михайло Шейтельман в інтерв'ю УНІАН.

"Дороги назад для Путіна немає. Немає способу ввести Путіна назад. Отже, його можна добивати будь-якими способами", – сказав він.

Крім того, на думку експерта, Захід поступово дистанціюється і від оточення Путіна.

"Зараз ми навіть уже трохи на наступному етапі перебуваємо. Вже не тільки з Путіним, уже з путінським режимом ніхто розмовляти не буде. Його оточення вже оголошують у міжнародний розшук у Гаазі. А від цього просто так не відмовитися, жодною мирною угодою це не можна скасувати. Це не означає, що Європа готова вести діалог лише з прекрасною Росією майбутнього. Ні. З якою-небудь зовсім іншою внутрішньою партією умовних губернаторів, таких самих убивць і співучасників сьогоднішніх злочинів, – так, але не безпосередньо з бандою Путіна", – додав Шейтельман.

Водночас експерт прогнозує Росії неминучі смутні часи.

"Розвал Російської Федерації – процес настільки об'єктивний, наскільки ні від кого не залежний. Є загальна тенденція, куди це все йде. Ця тенденція більш-менш зрозуміла. На жаль, це не означає нашу перемогу автоматично. Але те, що на Росію чекають дуже темні й непевні часи в будь-якому разі й за будь-яких розкладів, це очевидно", – резюмував Михайло Шейтельман.

Нагадаємо, Путін тим часом готується до наступної війни. Ймовірно, йдеться про конфлікт з НАТО, який може статися протягом наступних 10 років. Про це повідомили представники розвідки Естонії. Навіть через два роки після вторгнення до України Росія продовжує готуватися до можливого конфлікту з НАТО, реструктуризуючи та нарощуючи свої збройні сили.