Контракти.ua

244  —  14.03
Укрпошта почала співпрацювати з DHL
Укрпошта почала співпрацювати з DHL

Державна Укрпошта домовилася про партнерство з компанією DHL Global Match (Велика Британія) у сфері транспортних послуг і перевезення поштових відправлень.

Про це компанія повідомила у Facebook.

Партнерство зі спеціалізованим підрозділом найбільшого у світі поштового та логістичного концерну DHL Deutsche Post українська компанія назвала важливим здобутком.

Зараз співробітництво поширюється на США, Канаду та Австралію, а в перспективі – країни Азії, "і цим співпраця не обмежиться".

"Партнерство з DHL Global Match – це частина стратегії компанії з розширення експортних маршрутів", – заявив гендиректор Укрпошти Ігор Смілянський.

DHL Global Match – це глобальна компанія, яка оперує власним флотом літаків DHL Aviation і використовує партнерські авіалінії для виконання замовлень.

"Ми вже місяць пілотуємо цю програму і клієнти вже помічають різницю. І що цікаво – посилки летять швидко, а тарифи залишаються на місці", – додав Смілянський.

Він додав, що Укрпошта доставляє посилки у 660 000 відділень по всьому світу.

Статьи по теме
Нова пошта займатиметься генерацією електроенергії
Нова пошта займатиметься генерацією електроенергії

Група компаній Nova, якій належить і поштовий оператор "Нова пошта", створила компанію Нова Енерджи, яка займатиметься генерацією енергії на регулярній основі.
12.04 — 155

Грецькі судна майже повністю перестали транспортувати російську нафту, - Bloomberg
Грецькі судна майже повністю перестали транспортувати російську нафту, - Bloomberg

Грецькі компанії відмовилися від торгівлі сирою російською нафтою після посилення санкцій США, спрямованих проти судноплавних компаній.
07.02 — 256

В
В "Укрзалізниці" зробили заяву щодо вартості квитків на внутрішні перевезення

У компанії розповіли про ціни на квитки для пасажирів 2024 року.
11.01 — 272