Контракти.ua

341  —  12.03
Чому заміна екрана Самсунг А10 має відбуватися виключно з оригінальними деталями? «МТІ-Сервіс» наводить приклади
Чому заміна екрана Самсунг А10 має відбуватися виключно з оригінальними деталями? «МТІ-Сервіс» наводить приклади

Сучасній людині важко уявити своє життя без мобільного телефона. Адже в цьому пристрої поєднується стільки функцій, що ви можете завжди залишатися на зв’язку, працювати з документами, грати в ігри чи робити фото. Головне для цього всього – справність смартфона.

В процесі користування досить часто поломок не уникнути та заміна екрана Самсунг А10 вважається досить поширеною проблемою. Її можна досить швидко вирішити, вчасно звернувшись за допомогою до спеціалістів. В процесі ремонту https://samsungservice.com.ua/ru/zamena-dyspleya-galaxy-a10-2019 важливо використовувати оригінальні запчастини, а «МТІ-Сервіс» детальніше розповість про ці моменти.

Чому важливо використовувати саме такі компоненти?

Досить багато користувачів вважають, що тут немає різниці в використанні деталей. Адже вони всі однакові. Відповідно користувачі замовляють перші-ліпші. І найчастіше це копії. Адже вони точно є. Що стосується оригінальних, то їх потрібно шукати, а не всі хочуть звертатися за допомогою до офіційного сервісного центру. Хоча це досить поширена помилка.

Відповідно варто звернути увагу саме на оригінальні. І щоб впевнитися в правильності вибору, варто запам’ятати деякі моменти, чим же можуть відрізнятися оригінали від копій:

- Оригінальні запчастини підбирають під конкретну модель телефона. Відповідно після встановлення не буде ніяких збоїв у роботі. Що стосується копій, то вони вважаються універсальними. Після встановлення можуть виникнути подальші проблеми у функціонуванні.

Не варто забувати ще про саму якість. Компоненти від виробника виготовляються з урахуванням усіх стандартів. Це дасть впевненість в тому, що вони довго прослужать. Якщо говорити про копії, то вони значно поступаються в якості. Через це вони швидко ламаються, тому вам прийдеться знову звертатися за допомогою.

Різниця в відображенні картинки. Чіткість зображення та яскравість відтінків – це те, що відрізняє оригінали від копій. Якщо поглянути на неоригінальні компоненти, то тут можна помітити акцент на певних відтінках. До того ж в кутах кольори ніби вицвіли. Коли встановити якісні деталі, то цього всього не буде. Ви будете насолоджуватися якістю та чіткістю картинки.

Тепер можна краще розуміти, яким запчастинам варто віддавати перевагу. Вам потрібно вчасно звернутися до «МТІ-Сервіс», де для ремонту використовують оригінальні компоненти. Надалі ви зможете довго користуватися телефоном.
Статьи по теме
iPhone 15: новая эра инноваций от Apple
iPhone 15: новая эра инноваций от Apple

Каждый новый релиз iPhone вызывает оживление среди технологического сообщества, и iPhone 15 не стал исключением. С последними моделями, Apple не просто обновила железо, но и представила ряд инноваций, которые могут определить направление развития смартфонов в ближайшие годы. Рассмотрим, что предлагает каждая модель в линейке iPhone 15, и какие новшества были внедрены.
08.05 — 403

Ці фішки перетворюють iPhone 15 на професійну кінокамеру
Ці фішки перетворюють iPhone 15 на професійну кінокамеру

Хочете знімати відео на iPhone 15 як справжній профі? Це можливо, адже новий смартфон Apple має разючі можливості для фільмування. Достатньо знати кілька секретних налаштувань камери — і ви відчуєте себе професійним оператором.
22.04 — 389