Контракти.ua

314  —  12.03
Дитяча машина на акумуляторі – чудовий подарунок
Дитяча машина на акумуляторі – чудовий подарунок

Іграшки допомагають малюкам розвивати вміння, навички, а деколи і здібності. Під час гри розвивається одразу кілька важливих механізмів психіки. Перша іграшка немовляти вчить її концентрувати увагу, реагувати на звук, стимулює працю ручками. Коли дитина стає старшою, вона починає розуміти призначення навколишніх предметів, фантазує. Тому ляльковий посуд, набір меблів, лікарські інструменти принесуть радість. Адже в очах дитини це справжні предмети, які використовують в повсякденному житті дорослі. Тож уявіть, які емоції принесе дитяча машина на акумуляторі.

З одного боку, така іграшка – занадто дорога забава, але з іншого – саме вона допоможе вашій дитині розвинути фантазію, прищепити почуття відповідальності, поліпшити уважність, реакцію та комунікативні навички з однолітками. Граючись, ваш малюк швидко засвоїть ази водіння та правила дорожнього руху.

Види автомобільчиків

Електрокари користуються популярністю, до того ж вони надзвичайно оригінальні та веселі, оскільки з ними діти наслідують своїх батьків.

Виробники приділяють багато уваги деталям та асортименту. В інтернет-магазині можна обрати свій варіант з великого переліку:

- джипи;

сучасні моделі легкового автомобіля (безліч марок);

мотоцикли;

трактори;

вантажівки;

електроквадроцикли.

Пропозицій безліч, тому ви легко знайдете дитячу машину на акумуляторі за своїми уподобаннями, для відповідного віку та цінового діапазону.

Не всі електромобілі однакові

Ви прийняли рішення зробити дитині диво-подарунок. Перш за все, необхідно ознайомитися з основними факторами. Швидкість та система безпеки, розмір та вага – всі ці питання важливі не тільки перед придбанням справжнього автомобіля. Дитячі машини також класифікують за потужністю, віком та максимальною вагою.

Найпоширеніші види техніки поділяють на три типи живлення:

1. Електрокар 6В. Для малюків від 1 до 4 років. Максимальна граничність віку залежить від ваги та зросту дитини. Швидкість авто досягає 3,5 км/год.

2. Електромобіль 12В. Дітки 1-6 років будуть насолоджуватися досить тривалий час іграшкою. Максимальна швидкість 6-7 км/год.

3. Дитяча машина на акумуляторі 24В. Це значно надійніші та більші за розміром авто. Переважно вони двомісні, підходять для двох карапузів 2-3 років, або однієї дорослої дитини до 7-8 років.

Який би тип живлення ви не обрали, таке авто поєднує в собі іграшку та повноцінний транспортний засіб.

Необхідна комплектація

Як і в реальному житті, техніка безпеки повинна бути присутня. Тож, якщо ви придбали малюку такий вид транспорту, як дитяча машина на акумуляторі, то подбайте про захист:

1. Ремінь безпеки. Він фіксує малюка, знижує ризик травми при аварії. В автомобілях, що розвивають досить високу швидкість, вони вкрай необхідні.

2. Шолом. Захист від черепно-мозкових травм.

3. Захисний бампер. Знизить негативні наслідки аварії.

4. Клаксон. Дитина зможе подати сигнал, сповіщаючи про наближення транспортного засобу.

5. Дистанційне керування. Батьки самі можуть коригувати рух  авто, доки дитина самостійно не освоїть управління машиною.

Всі ці деталі в першу чергу допомагають дбати про безпеку дитини та додають більшої схожості з дорослим авто.

З чого роблять дитячі авто?

На відміну від реального, дитячий автомобіль можна обрати за типом кузова.

Звісно, пластик зустрічається найчастіше. Він легкий, але водночас досить міцний, моделі з цього матеріалу більш бюджетні. Та при сильному ударі може зазнати серйозних пошкоджень.

Більш міцний та довготривалий матеріал – метал. Основний недолік – вага та вартість. Тому повністю металеві моделі зустрічаються вкрай рідко.

Компроміс – поєднання металу та пластику. Переваги двох попередніх варіантів будуть тільки на користь.

Ви обрали, яка саме дитяча машина на акумуляторі буде у вашого малюка? Бажаєте детально ознайомитися з різними моделями та оглянути кращі апарати? Завітайте до інтернет-магазину Igrushki7km та виберіть подарунок для своєї дитини.

Статьи по теме
Инверторы для газового котла и дома: как выбрать и на что обратить внимание
Инверторы для газового котла и дома: как выбрать и на что обратить внимание

Современные технологии существенно облегчают жизнь и помогают поддерживать комфорт в доме, особенно когда речь идет о стабильности электроснабжения. Один из таких полезных приборов – инвертор для газового котла. В условиях нестабильного электропитания или отсутствия центрального энергоснабжения, инверторы становятся незаменимыми устройствами. Они не только обеспечивают бесперебойную работу котлов, но и помогают поддерживать электрические приборы в доме.
17.09 — 356

Де знайти офлайн магазини HARVEST?
Де знайти офлайн магазини HARVEST?

У сучасному світі, де онлайн-шопінг стає дедалі популярнішим, важко переоцінити задоволення від відвідування фізичних магазинів. Можливість доторкнутися до тканини, приміряти одяг та отримати професійну консультацію – це ті моменти, які створюють унікальний досвід покупок. Якщо ви шукаєте стильні та якісні аксесуари й одяг від HARVEST, то, безумовно, захочете відвідати один з офлайн магазинів. У цьому блозі ми розповімо, де саме ви можете знайти наші магазини.
12.09 — 414

Роль пакетов в повседневной жизни и особенности производства
Роль пакетов в повседневной жизни и особенности производства

Пакеты стали незаменимым элементом нашего быта. Ежедневно миллиарды людей по всему миру используют их для транспортировки продуктов, хранения вещей, упаковки подарков и многого другого.
11.09 — 389