Контракти.ua

314  —  29.02
Держустановам на ТОТ роздали план явки на "виборах президента РФ", - ЦНС
Держустановам на ТОТ роздали план явки на

Всі керівники "навчальних закладів" та інших фейкових структур на тимчасово окупованих територіях отримали план з явки підлеглих на "виборчі дільниці".

Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на Центр національного спротиву (ЦНС).

Зазначається, що в Росії і на тимчасово окупованих територіях (ТОТ), починається пропагандистське шоу з назвою "вибори президента РФ", мета якого створити колективну відповідальність за злочини Кремля.

Тобто засвідчити підтримку з боку росіян політики свого диктатора Володимира Путіна, а також "легалізувати" окупацію ТОТ шляхом малювання явки. Для цього всім колаборантам поставили завдання забезпечити норму явки на визначену дільницю від кожного підприємства чи установи.

Водночас керівників попередили, що завдяки відеоспостереженню з системою розпізнавання облич на дільницях, буде відомо чи було виконано план, та пригрозили наслідками у разі його невиконання.

Вибори у Росії

Чергові вибори президента РФ триватимуть три дні - з 15 по 17 березня 2024 року. На початку грудня минулого року Володимир Путін офіційно заявив про намір знову переобиратися. У такому разі диктатор зможе залишатися при владі щонайменше до 2030 року. Прес-секретар президента РФ Дмитро Пєсков заявив, що Путіна переоберуть із результатом у 90% голосів.

Минулого тижня загарбники почали формувати "виборчі дільниці" для проведення так званих "виборів" президента на тимчасово окупованих територіях.

Днями на тимчасово окупованій території Запорізької області розпочалося "дострокове голосування" у "виборах" президента РФ. Загарбники обходять помешкання місцевого населення та під тиском змушують голосувати.

Статьи по теме
Росіяни зганяють військових на
Росіяни зганяють військових на "вибори президента" в окупації, - ЦНС

Російські терористи намагаються збільшити явку на так званих "виборах президента" на тимчасово окупованих територіях шляхом примусового голосування особового складу.
04.03 — 310

ФСБ вербує українців у Придністров'ї, - ЦНС
ФСБ вербує українців у Придністров'ї, - ЦНС

Представники Федеральної служби безпеки Російської Федерації вербують громадян України, що незаконно перетнули кордон з "Придністровською Молдавською Республікою".
04.03 — 449

Втрати росіян під Авдіївкою одні з найбільших за час повномасштабного вторгнення, - ЦНС
Втрати росіян під Авдіївкою одні з найбільших за час повномасштабного вторгнення, - ЦНС

Втрати росіян під Авдіївкою одні з найбільших за час повномасштабного вторгнення. Це призводить до того, що особовий склад РФ деморалізований.
18.02 — 344