Контракти.ua

399  —  20.02
Західний кордон: скоро проллється кров. Це очевидно. Це можна спинити
Західний кордон: скоро проллється кров. Це очевидно. Це можна спинити

Віктор Трегубов: 1. Купка проросійських найманців блокує фури на кількох перетинах кордону. 2. Польський уряд не реагує. Українці в Польщі не реагують. Українці в Україні чекають, поки зміниться польський уряд. 3. Проросійські найманці кажуть "ага!" і розширюють блокування...

4. Вже новий польський уряд не реагує, українці в Польщі роблять вигляд, що дивляться не в той бік, українці в Україні починають сеанс меншовартості "а може, ви самі винні".

5. Проросійські найманці починають блокувати й пасажирські перевезення, гуманітарні вантажі, а також залізницю, нищать вантажі.

ВИ ЗНАХОДИТЕСЬ ТУТ.

6. Проросійські найманці починають різати шини/шарпати/кидати каміння, когось з українців поранено.

7. Українці кажуть "так, всьо", виходять з транспортних засобів і дають проросійським найманцям тягла середнього ступеню важкості з елементами образи дією та сексуального насильства.

8. З усіх проросійських та антиукраїнських (в Польщі це вже ж не завжди одне й те ж) майданчиків починає лунати "Невдячні скурвисини наших б'ють! Геть їх всіх, і постачання зброї, і транзит".

Далі там нерадужні перспективи що для нас, що для поляків. Десь на четвертому розділі Польщі будуть гадати, що ж пішло не так і хто ж знов образив Христа народів.

Що цікаво в цій схемі? Цікаво, що на кожному її етапі все могла б швидко вирішити польська влада, а частково зробити краще могли б діаспорчани та біженці.

От тільки б яйця знайти.

 

Автор: Віктор Трегубов, публіцист

Статьи по теме
Напад Росії на НАТО закінчиться поразкою Москви, - Сікорський
Напад Росії на НАТО закінчиться поразкою Москви, - Сікорський

Напад Росії на НАТО закінчиться поразкою Москви, але Північноатлантичний альянс має посилити свою оборону.
25.04 — 194

Закриті кордони після війни чи запрошення мігрантів. Приклад Австралії
Закриті кордони після війни чи запрошення мігрантів. Приклад Австралії

Я живу в країні, в якій за даними останнього перепису населення майже третина громадян (29.2%) народилася за її межами, а в майже половини населення (49%) хоча б один з батьків народився за межами країни. В країні третина сімей вдома розмовляють мовою, відмінною від англійської, тобто 5% розмовляють арабською, 4% – однією китайською (Mandarin) і 4% - іншою китайською (Cantonese), 3% - італійською, майже 3% - грецькою і т.п., а мова з найбільшим темпом приросту в суспільстві – непальска, якою розмовляють приблизно 0.5%.
08.08.23 — 505

Хмари на горизонті третього етапу війни: перші тривожні дзвіночки
Хмари на горизонті третього етапу війни: перші тривожні дзвіночки

Віктор Андрусів: Я вже писав, що війна для Путіна ввійшла в третій етап. Багато хто вважає, що поки триває тільки другий етап. Поясню ще раз етапність війни: перший етап – захопити країну за два тижні, другий етап – захопити Донбас до 9 травня, і нарешті третій – гра в довгу.
23.05.22 — 1045