Контракти.ua

539  —  09.02
Інтерв’ю Путіна Такеру: «Спєціальная інформаціонная опєрація полностью провалілась»
Інтерв’ю Путіна Такеру: «Спєціальная інформаціонная опєрація полностью провалілась»

Макс Павловський: Так, ладно. Це треба читати, щоб розуміти, наскільки він йо#нутий. Тримайте вижимку з цього інтерв'ю від Олександра Нотевського і мене.

Спочатку Такер запитав, чи дійсно він відчував загрозу нападу США. Пройшло 15 хвилин, обговорили утворення і занепад Київської Русі, князів від Рюрика до Ярослава, Богдана Хмельницького, Катерину ІІ. Потім був австрійський Генштаб.

Карлсон: «Що спричинило війну і чому саме НАТО?»

Путін: «У 862 році новгородці запросили варязького князя...»

Карлсон: «А як щодо НАТО...?»

Путін: «Згадаємо Ярослава Мудрого, якому колись наснилась українська відьма...»

Карлсон: «Добре, як це пов'язано з тим, що відбулось у 22 році?»

Путін: «А ви докумєнтікі возьмітє архівниє, на англійскій пєрєвєдітє, будєт вам памятка»

Карлсон: «Війна...»

Путін: «В 1654 році частина древньоруських земель увійшли до Московського государства. Потім була велика війна з Польщею, яка тривала 13 років, але в 1654 році був заключений мир. А через 32 роки, я думаю, був заключений вічний мир»

Карлсон: «Як це пов'язано з питанням, що я задав 15 хвилин тому?»

Путін: «Полякі отдалі гданський коридор Адольфу Г., оні єво спровоцировалі напасть. Полякі спровоцировалі Адольфа Г. розвязать Вторую Міровую. Но полякі дєлілі Чєхословакію і получілі сполна, потому Западная Украіна ушла в СССР по пакту Молотова-Ріббентропа»

Карлсон: «Ок»

Такер: «Ви кажете, що Україна – це російська територія. Чому ж ви не захопили її 24 роки тому?»

Путін: «Я ще не закінчив» (про альтернативний хід історії)

Такер: «Я не розумію, як це повʼязано з моїм запитанням?»

Путін: «Тоді нам нема про що говорити»

Такер: «Вибачте, продовжуйте»

Дійшли до 1939 року. Виявляється, Польща колаборувала з Гітлером, тому СРСР забрав західні області України. Ахуєнно, такої версії я ще не чув. Він весь час стрибає з часів Київської Русі до ХХ сторіччя і потім вертається в середньовіччя. Пітун описує тисячолітню історію відносин з Україною та Росією і тут же заявляє, що України не існувало до 1922 року. Судячи з виразу обличчя Такера, він намагається хоч якось сплести до купи цю єбанину. Увесь цей час єдине, що дивує Такера, так це чому він не напав на Україну за 20 років до початку війни, якщо все дійсно було саме так, як він каже.

Такер: «На вашу думку, чи мають сусіди України право забрати території України?»

Путін: «Це було би зрозуміло»

В цьому інтерв'ю він виглядає ще більш йобнутішим, ніж зазвичай. Навіть не харизматичний альфач-супєрзлодєй-гєноциднік, як він себе намагається презентувати на публіці, а просто поплавлений таксист-пласкоземельник на продертих батькових Жигулях. Постійно тягає стару антиісторичну платівку про обіцянку "нерозширення агресивного західного блоку НАТО". Паралельно каже, що дуже хотів вступити в НАТО, але поганий Клінтон взяв і відмовив. Скоріше за все це якась людиноподібна версія Тоні Стар... Ем-м.. Путіна, яку запрограмовано на один стендап з рандомною заміною речень і слів. Буквально ¼ інтерв'ю – псєвдоісторична поєбота з кожного виступу за останні 10 років. Каже, що «Штати підтримують терористів на Кавказі». Такер перервав його історичну лірику і запитав аут оф контекст:

«То ви вважаєте, що США керують не обрані люди, а приховані сили?»

«Да-да, конечно. Кхе-кхе»

Продовжує про розширення НАТО на схід. Складається таке враження, наче є сценарій цього цирку, але дєд поплив і Такер намагається привести його в чуство. Путін: «Янукович переміг у 2004, але Ющенко відмовився приймати результати виборів і влаштував держпереворот. Уявіть, якби хтось не визнав результати виборів в США?». Дійсно блять, уявіть. Потім вскрікі про ЦРУ, Майдан, госпєрєворот, «Ви кто такіє??? Как ета панімать???». На 47-й хвилині він дійшов до війни на Бамбасі. Тут все по класиці: бази НАТО, біолабораторії. Такер на самому початку інтерв'ю запитав його, нахуя він напав на Україну і лише на 51 хвилині той дійшов до 2022 року.

Путін: «Україна почала війну в 2014, в 2022 ми намагались її зупинити»

Такер: «Як успіхи?»

Путін: «Ні, ще треба денацифікація. Кхе-кхе. Ми проводили перемовини в Стамбулі, європейці попросили мене відвести війська від Києва, Україна нас кинула і продовжила війну». Так, це все в одному реченні.

Такер запитав, що таке «денацифікація». Пітун у відповідь розповідає про Велике Князівство Литовське і згадує Адольфа Г., Бандеру, Шухевича. Каже: «Ці люди знищували росіян і це треба зупинити».

Такер: «Ви були б задоволені територіями, які контролюєте зараз?»

Путін: «Почекайте, я не закінчив про денацифікацію. Так от, у Канадському парламенті виступав нацист із СС, президент України-єврей йому аплодував, як це можливо…?»

Такер: «Але Гітлер помер 90 років тому, нацистської Німеччини більше не існує…»

Путін: «Паслушайтє, ваш вопрос очєнь тонкій і очєнь протівний. Можна я скажу чєсно, што я думаю?»

Такер: «ОФ КОРС!!!!»

Путін: «Так от, президент України-єврей аплодував нацистам…! Кхе-кхе»

Це лише перша година спілкування. За цей час Путін розповів про всю альтернативну хронологію східноєвропейської історії з ІХ століття і не відповів на жодне запитання.

Такер: «Коли ви востаннє говорили з президентом США?»

Путін: «Я не памʼятаю»

Такер: *волає в голосіну* ДА ЛАДНО НЕ ПАМʼЯТАЄТЕ?

Пітун: «Ну да. І шо?» І дивиться на нього.

Такер починає говорить про Третю світову. Тут вже остаточно приходить розуміння, що в них точно був скріпт, як мала йти розмова, але Путіна в запалі просто несе зі століття на століття і Такер не знає, як протверезить діда та повернути розмову в обумовлене русло. Потім він каже, що в нього нема жодного інтересу нападати на будь-кого крім України. Спростовуються тези, що Польща і країни Балтії наступні. Прям як про Україну 10 і 2 роки тому, ага.

Путін: «Ви бачили, що у вас на кордоні відбувається? Зачєм вам амєріканскіє солдати в Європє?» Ти ще запитай «амєріканци, а ви госдолг Амєрікі відєлі?». Ну і якщо ти не збираєшся нападати на Європу, то чого ж тобі так муляють американські солдати там?

Такер: «Хто підірвав Норд-стрім?»

Путін: «Ви»

Такер: «Я був зайнятий в той день»

Путін: «Нєт, ви падарвалі Норд-стрім»

Такер: «Я не взривав Норд-стрім»

Путін: « Увас єсть алібі, а в ЦРУ нєт алібі»

Путін: «У війні пропаганди дуже складно перемогти США, тому що США контролює всі європейські медіа»

Такер: «Чому Німеччина нічого не говорить США за те, що вони підірвали Норд-Стрім?»

Путін: «Для мєня єто тожє загадка»

Вся розмова з серйозними виразами облич.

Такер: «Світ зараз поділився на дві частини. Як ви думаєте, хто на чиєму боці?»

Путін: «Паслушайтє, людський мозок теж поділений на дві частини. Так от, золотий мільярд…»

Потім він десь 5 хвилин розповідав американцю, що долар здох.

Після цього заявляє, що «На нас наклали найбільше санкцій у світі». Через 2 хвилини він запитує в Карлсона «чому ви не скасуєте санкції?». Ще через хвилину він каже дослівно «ваші санкції не працюють, ми стали першою економікою Європи».

Такер перебиває Путіна і питає, хто реально керує США. Очевидно, що дуже хоче почуть про якісь таємні еліти, змови, Сороса, ілюмінатів, масонів і світовий уряд. У відповідь чує наступне: «розпад СРСР, розширення НАТО, США підтримували терористів на Кавказі, Україна...». Такер намагається зібрати гусей.

Такер: «Незадовго до military operation віце-президент США приїхала в Україну і запрошувала Зеленського до НАТО. Як ви вважаєте, це була провокація вас до агресії?»

Путін: «Паслушайтє, США строілі в Україні бази НАТО, а Україна хотєла вигнать всєх росєян с України».

Такер: «Як ви думаєте, Зеленський може почати з вами перемовини?»

Путін: «Чому ні? Він вважає себе лідером України і якщо світ визнає, що він президент, то чому би і ні?»

Тут він починає говорити про Арахамію.

Путін: «Арахамія поставив свій підпис під мирною угодою, але Борис Джонсон заборонив Україні укладати мир»

Такер: «А хто він такий? Чому Джонсон це робив?»

Путін: «Да хрен его знает...»

Такер далі запитує, що означає для Путіна бути «лідером християнського світу». Той у відповідь розповідає про князя Володимира Великого.

Такер: «Як може християнський лідер віддавати наказ вбивати людей?»

Путін: «Очєнь лєгко, єслі ти защіщаєшся. Єщьо Достоєвскій – ГЕНІЙ - пісал… Росіяни думають про вічне, про духовне, про велике, як писав Достоєвскій, а захід про матеріальне, прагматичне. Ви знаєте, золотий міліард…»

Такер: «Чи спілкуєтесь ви з надприродними силами у своїй роботі?» Путін подивився на нього, як на довбойоба, сказав що ні, і потім почав розповідати про Чінгісхана і Римську імперію.

Такер: «Коли постане Імперія Штучного Інтелекту?» (што блять)

Путін: «Ви ставите складні питання. Я чув, що Ілон Маск уже вставив чіп у мозок якоїсь людини»

Такер: «І що ви про це думаєте?»

Путін: «Ну, Ілона Маска складно зупинити. Тому я думаю, з ним треба домовлятись і співпрацювати» Блдь, не повіриш, ми так і добазарились за Старлінки в 22 році.

Ну і останнє запитання. Питає його про американського журналіста який сидить у російській вʼязниці та чи можуть його помилувати.

Путін: «Ми зробили стільки жестів доброї волі, що, на мою думку, вже вичерпали їх». Пітун каже, що не буде відпускати американського вʼязня, тому що він шпигун. Десять хвилин розказує, який він хитрий і підступний шпигун, яка хитра Америка і... І тепер каже, що вже готовий його відпустити.

Такер: «Чи не боїтесь ви, що війна в Україні перетвориться в глобальну війну?»

Путін: «Послухайте, я же сказав, що ми готові до перемовин. Очевидно же, що Україна - сателіт США. Скажіть їм зупинитись, і давайте говорити»

Власне, все інтервʼю було заради цих слів, але Путіна в рандомні моменти несло золотим дощем про Київську Русь, Бандеру, золотий мільярд, Чінгісхана, Адольфа Г., литовське князівство, Америку, вєлікую русскую культуру, монголо-татарьске іго і Дамбас. До речі, сказав, що батько Зеленського воював проти нацистів у «Вєлікой Отєчєствєнной». Проблема тут лише в тому, що батько Зеленського народився у 1947 році...

Такер декілька разів намагався повернути діда в скріпт, але той продовжував методом через ротовий отвір опорожняти свій рандомний потік свідомості. В кінці довелось двічі це уточнити, щоб точно закріпити.

Такер: «Чи готові ви сказати НАТО «Добре, ви перемогли» і зупинитись на нинішній лінії контролю?»

Путін: «Це предмет перемовин. Ми не проти. Але ж ви бачите, що відбувається в Україні. Мобілізація, істерія. Люди все одно помиряться...»

Тут він раптом починає розповідати історію, як російські солдати оточили українських і сказали здаватись, а українці у відповідь прокричали: «РУСКІЄ НЕ ЗДАЮТСА!»

Путін: «Україна зараз намагається заборонити православну церкву, тому що саме віра обʼєднує людей. Вони хочуть зруйнувати духовну єдність народів. Може вже закінчимо на цьому, чи є ще якісь питання?». Мабуть в людиноподібної версії вже починає грітися батарейка в нижній частині туловіща.

Такер: «Я думаю, це прекрасно. Дякую, пане президенте»

У Такера за все інтервʼю було декілька агрегатних станів, як на цих фото.

Десь з другої години він явно пошкодував, що приїхав і хотів вже поскорше зʼїбатись. Але Путін не відповів на жодне з обумовлених питань, бо ніс брєд і треба було крутити його далі, щоб хоч якось відпрацювать матеріал. Це було погано, нецікаво, непереконливо, місцями смішно, місцями абсурдно. Це може зайти тільки найбільш поплавленій частині аудиторії Карлсона. Не впевнений, що зайде навіть більшості. Вони вимкнуть на чвяканні про гру престолів Київської Русі і варягів.

Ну і головне. Якщо він дійсно надіслав запит Зеленському на інтерв'ю, то після цієї дічі треба зголоситися, добре підготуватися та розвалити фюрера на його ж полі. Незважаючи на косноязичність Зе, я думаю, що в нього вийде показати поплавленість бункерного, бо як на мене, ця «спєціальная інформаціонная опєрація полностью провалілась. Полностью...».

Автор: Макс Павловський

Статьи по теме
Ходжес оцінив шанси України провести контрнаступ цього року
Ходжес оцінив шанси України провести контрнаступ цього року

Наразі готовність України до масштабного контрнаступу не передбачається. Втім, історія сповнена прикладів, коли одній стороні вдалося почати успішний контрнаступ, коли інша сторона цього не очікувала.
вчера, 19:01 — 136

Розмови про
Розмови про "заморожування війни" безглузді - американський генерал

Війну Росії з Україною неможливо заморозити. Історія та географія свідчать, що стійкий мир неможливий.
вчера, 14:00 — 132

Макрон хоче переконати Сі Цзіньпіна вплинути на рішення Путіна для завершення війни, - Bloomberg
Макрон хоче переконати Сі Цзіньпіна вплинути на рішення Путіна для завершення війни, - Bloomberg

Президент Франції Еммануель Макрон має намір поглибити особисті зв'язки з лідером Китаю Сі Цзіньпіном під час його дводенного візиту до Франції.
01.05 — 141