Контракти.ua

256  —  07.02
Ефективність Раундап Макс
Ефективність Раундап Макс

У прагненні позбутися бур'янів на ділянці багато хто віддає перевагу відомому засобу Раундап. Склад препарату, розробленого компанією Монсанто, було отримано в результаті семи років досліджень. Ефективність Раундап Макс неодноразово була підтверджена протягом багатьох років його використання. Тому сьогодні цей засіб обирають не лише дачники, а й сільськогосподарські компанії у всьому світі.

Особливості Раундап

Раундап є системним гербіцидом суцільної дії, який ефективно використовується проти багатьох видів однодольних та дводольних рослин. Основною діючою речовиною препарату є калійна сіль гліфосату. Окрім цього, до складу включені різні допоміжні речовини, що сприяє швидкому поглинанню рослиною нанесеного розчину, його транспортування в наземні та підземні частини. Завдяки цьому 75% гліфосату вбирається рослиною вже протягом першої години, 90% протягом 3 годин. З часом блокуються точки зростання, припиняється розвиток рослини і вона гине.

Плюси Раундап Макс

При використанні цього засобу фермери відзначають низку переваг:

- посів необхідних культур може виконуватися вже через три доби після обробки;

допустимо обприскувати бур'яни по росі;

обробку можна проводити за годину до дощу;

температурні стрибки в межах від +2 °C до +30 °C не впливають на якість кінцевого результату.

Поради щодо придбання оригіналу Раундап Макс

Щоб обробка справді була ефективною, слід подбати про те, щоб придбати оригінал препарату. Зробити це можна у магазині parcel.com.ua, де представлені тільки оригінальні засоби захисту від бур'янів.

Також важливо дотримуватися вказаних правил обробки. Виробник регламентує порядок застосування Раундап Макс у докладній інструкції, яку можна побачити на сторінці товару. Пропорції розведення засобу у воді становлять 30-60 мл препарату на 10 л води. Витрата залежить від особливостей оброблюваної ділянки та її призначення та в середньому становить 10 л готового розчину на 1 сотку.

Препарат відомий своєю ефективністю у боротьбі з пирієм, берізкою, кульбабою, осотом, очеретом, лопухом та іншими рослинами, які часто виявляються зайвими на ділянці. Обробку можна проводити як суцільну, так і на окремих ділянках, наприклад, у міжряддях. Враховуючи невелику вартість засобу та його гарантовану ефективність, можна говорити про те, що застосовувати Раундап набагато вигідніше за аналоги. Крім того, можна бути впевненим у тому, що докладені зусилля будуть недаремними. Тому вибір на користь Раундап Макс актуальний у більшості випадків.

Статьи по теме
Инверторы для газового котла и дома: как выбрать и на что обратить внимание
Инверторы для газового котла и дома: как выбрать и на что обратить внимание

Современные технологии существенно облегчают жизнь и помогают поддерживать комфорт в доме, особенно когда речь идет о стабильности электроснабжения. Один из таких полезных приборов – инвертор для газового котла. В условиях нестабильного электропитания или отсутствия центрального энергоснабжения, инверторы становятся незаменимыми устройствами. Они не только обеспечивают бесперебойную работу котлов, но и помогают поддерживать электрические приборы в доме.
17.09 — 356

Де знайти офлайн магазини HARVEST?
Де знайти офлайн магазини HARVEST?

У сучасному світі, де онлайн-шопінг стає дедалі популярнішим, важко переоцінити задоволення від відвідування фізичних магазинів. Можливість доторкнутися до тканини, приміряти одяг та отримати професійну консультацію – це ті моменти, які створюють унікальний досвід покупок. Якщо ви шукаєте стильні та якісні аксесуари й одяг від HARVEST, то, безумовно, захочете відвідати один з офлайн магазинів. У цьому блозі ми розповімо, де саме ви можете знайти наші магазини.
12.09 — 414

Роль пакетов в повседневной жизни и особенности производства
Роль пакетов в повседневной жизни и особенности производства

Пакеты стали незаменимым элементом нашего быта. Ежедневно миллиарды людей по всему миру используют их для транспортировки продуктов, хранения вещей, упаковки подарков и многого другого.
11.09 — 389