Контракти.ua

1305  —  28.01
В Росії з магазинів зникають продукти
В Росії з магазинів зникають продукти

Мешканці Самари скаржаться на відсутність курячого м’яса, яєць, фруктів та овочів у супермаркетах.

В Росії мешканці Самари зіткнулися зі зникненням продуктів із полиць магазинів. І це в найбільшому місті Середнього Поволжя, а також – п’ятого за чисельністю населеного пункту РФ. Пише ТСН. 

Про це пише The Moscow Times.

Як стало відомо, відз 20 січня місцеві мешканці Самари скаржаться на відсутність курячого м’яса, яєць, фруктів та овочів у супермаркетах. Водночас ритейлери пояснюють дефіцит на популярні продукти складними погодними умовами.

Станом на ранок 26 січня продуктові полиці продовжують пустувати в більшості великих магазинів. В той час, як наслідки снігопаду, який накрив регіон 20 січня, вже усунуті.

Постачальники пояснюють, що товари почали надходити з розподільчих центрів, проте не скрізь була можливість оперативно їх вивантажити через проблеми з розчищенням доріг.

Що цікаво, курятина почала зникати з магазинів у регіонах від початку року. Це помітили мешканці Єкатеринбурга, Самари, Челябінська та Ульяновська.

Нагадаємо, українські розвідники перехопили розмову окупантів, які заявляють, що РФ вирішила укріпити кордон з нашою державою прикордонниками ФСБ.