Контракти.ua

381  —  23.12.23
"Дурість російська як була, так і є": окупант про великі втрати і фейкові перемоги армії РФ

Натомість дружина окупанта визнала, що Путін розв'язав війну і тепер не знає, що з нею робити далі.

Головне управління розвідки опублікувало чергове перехоплення розмови окупантів. Пише ТСН. 

Цього разу загарбник розповів дружині про замовчування командуванням реальних втрат. За його словами, тіла загиблих навіть не намагаються дістати, а рядових росіян просто кидають "на м'ясо" без підтримки авіації і артилерії.

"Нічого не дають, тому що дуже дорого. Вони навіть 200-х не дістають, щоб не платити (компенсації рідним. – Ред.). Безвісти зниклими оголошують. Рік, чи скільки контракт триває – а потім "копійки" виплачують", – розповідає росіянин.

За словами окупанта, командування давно вже прозвітувало про взяття позиції, яку вони безуспішно штурмують. Тому підтримки авіації та артилерії немає.

"У нас по галочці взагалі "ворота" взяті. "Ворота" – це де х*хли заїжджають, розвозять собі продовольство і боєприпаси. Якщо ми ці "ворота" візьмемо, то перекриємо їм дорогу. Але вони давно взяті за документами. Тому ні авіації, ні підтримки, нічого нема. 200 людей поклали і ще покладуть. Правильно, якби арта відпрацювала, реактивка, авіація залетіла б, а потім заходили люди", – розмірковує окупант.

На що дружина визнає, що "у Росії народу повно", тому і кладуть своїх солдатів "пачками".

"36 полк стояв. Вони заїхали без техніки, без мінометів, без усього – просто людей закинули. Х*хли дізналися і давай гатити з мінометів. Ну вони і втекли з позицій. Вони (командування. – Ред.) думають, що автомати – це все, вистачить", – додає окупант.

Загарбник розповідає, що з ним воюють росіяни, які воювали також в Афганістані чи Чечні. Вони запевняють, що війна в Україні набагато страшніша, ніж Афганістан чи Чечня.

"Дурість наша російська. Вона як була, так і є. Зате по телевізору як гладко все. Вони ж не кажуть, що це війна – "спецоперація". Він (Путін. – Ред.) розв'язав цю війну і сам не знає, що з нею робити", – відповідає дружина окупанта.

Раніше окупант розповів про великі втрати в підрозділах російської армії, що діють на Авдіївському напрямку. За його словами, загиблих вивозять "Камазами", а поранених стільки, що їх уже розміщують у цивільних лікарнях, але навіть там не вистачає місця.

Інший росіянин розповів, що в його підрозділі всі озлоблені і, напевне, перестріляють один одного.