Контракти.ua

543  —  18.12.23
Поради щодо вибору постільної білизни
Поради щодо вибору постільної білизни

Наше самопочуття та настрій безпосередньо залежать від якості нічного відпочинку. Повноцінний сон - це запорука вашого здоров'я та гарного настрою  протягом дня, а ще такий відпочинок відновлює ваші сили, надає бадьорості та позбавляє від поганих думок. А для того, щоб сон був міцним та корисним, то потрібно створити усі комфортні умови в спальній кімнаті. Для початку необхідно придбати комплект якісної постільної білизни. Правильно підібране ліжко сприятиме спокійному сну та комфортному перебуванню у ліжку.

Матеріали, з яких виготовляють постільну білизну

Перш ніж купити постільну білизну, враховуйте, що для її пошиття застосовують багато видів тканини. Найбільш поширені п’ять тканин, наприклад:

1. Сатинова постіль. Ліжка з сатину популярні та затребувані. Він м’який, приємний на дотик, а також має привабливий зовнішній вигляд. На його вартість впливає щільність тканини та спосіб його фарбування. Ще ціна такого комплекту залежить від розміру білизни, складу комплекту та упаковки.

2. Бязева постіль. Комплекти з бязі відрізняють від сатину: у цієї тканини більш грубе переплетення. Основні переваги – це міцність та довговічність в експлуатації. У складі бязі містяться домішки, що впливають на кінцеву ціну, тому більш щільний матеріал обійдеться трішки дорожче.

3. Жаккард. Відмінною особливістю цієї тканини є рельєфний малюнок, бо утворюється він через переплетення ниток. Комплект такої жаккардової постільної білизни виглядає красиво і вишукано. Вартість дорожче, бо відповідає якості готового виробу.

4. Полікотон. Це бюджетна тканина, тому такий варіант підходить для тих, хто хоче заощадити без шкоди для практичності. Постільна білизна добре переться, швидко сохне та служить довге.

5. Бамбук. Цей матеріал вишуканий та відноситься до дорогих тканин, бо відрізняється м’якістю та шовковістю. Особливо корисно в холодну пору року, оскільки постільна білизна з бамбука створює відчуття дуже теплого ліжка.

Критерії вибору постільної білизни

Є деякі рекомендації, що допоможуть правильно обрати білизну для вашого ліжка:

- Розмірковуючи про те, з якої тканини можна взяти постільну білизну, і щоб не сумніватися в безпеці для вашого здоров’я, то обирайте з натуральним складом – бо не буде викликати алергії та даруватиме комфортний відпочинок.

Не купуйте занадто яскравий комплект постільної білизни. Якісна білизна може бути різнобарвною, але кольори мають бути приємними і не кричущими. Окрім того, якщо присутні неприродні відтінки, то це може свідчити, що використовувалися токсичні барвники, а це шкідливо для здоров’я.

Перед покупкою зверніть увагу на упаковку, бо поважаючий себе бренд не буде продавати комплект в негарній упаковці.

Статьи по теме
Инверторы для газового котла и дома: как выбрать и на что обратить внимание
Инверторы для газового котла и дома: как выбрать и на что обратить внимание

Современные технологии существенно облегчают жизнь и помогают поддерживать комфорт в доме, особенно когда речь идет о стабильности электроснабжения. Один из таких полезных приборов – инвертор для газового котла. В условиях нестабильного электропитания или отсутствия центрального энергоснабжения, инверторы становятся незаменимыми устройствами. Они не только обеспечивают бесперебойную работу котлов, но и помогают поддерживать электрические приборы в доме.
17.09 — 356

Де знайти офлайн магазини HARVEST?
Де знайти офлайн магазини HARVEST?

У сучасному світі, де онлайн-шопінг стає дедалі популярнішим, важко переоцінити задоволення від відвідування фізичних магазинів. Можливість доторкнутися до тканини, приміряти одяг та отримати професійну консультацію – це ті моменти, які створюють унікальний досвід покупок. Якщо ви шукаєте стильні та якісні аксесуари й одяг від HARVEST, то, безумовно, захочете відвідати один з офлайн магазинів. У цьому блозі ми розповімо, де саме ви можете знайти наші магазини.
12.09 — 414

Роль пакетов в повседневной жизни и особенности производства
Роль пакетов в повседневной жизни и особенности производства

Пакеты стали незаменимым элементом нашего быта. Ежедневно миллиарды людей по всему миру используют их для транспортировки продуктов, хранения вещей, упаковки подарков и многого другого.
11.09 — 389