Контракти.ua

1495  —  08.12.23
Як буде працювати метро в Києві під час ремонтних робіт: графік
Як буде працювати метро в Києві під час ремонтних робіт: графік

Через ремонтні роботи буде організовано рух тимчасових автобусних маршрутів.

У Києві від станції метро “Теремки” до станції “Либідська” буде організовано рух наземного транспорту. Це пов’язано з ремонтом перегінного тунелю на “синій” гілці метрополітену.

Про це повідомили у пресслужбі Київської міської ради. Пише ТСН. 

Як зазначається, через ремонтні роботи буде організовано рух тимчасового автобусного маршруту № 2-М “Кібернетичний центр – станція метро “Теремки” – станція метро “Либідська”, на якому працюватимуть 60 автобусів з інтервалом руху 1 хв.

Крім того, курсуватиме тимчасовий тролейбусний маршрут № 43-К “Кібернетичний центр – станція метро “Либідська”, на якому працюватимуть 20 тролейбусів з інтервалом руху 3 хв.

Користуватися місцеві мешканці зможуть і автобусом №38 – він буде подовжений до станції метро “Либідська”. На маршруті працюватимуть 5 автобусів з інтервалом руху 17 хв.

“Через необхідність вивільнення додаткових тролейбусів для роботи маршруту № 43-К, рух тролейбусного маршруту № 50 “Вулиця Милославська – станція метро “Либідська” тимчасово припиняється. На тролейбусному маршруті № 50-К “вул. Милославська – площа Дарницька” збільшується кількість рухомого складу, зокрема працюватимуть 10 тролейбусів з інтервалом руху 9 хв. Посилення роботи цього маршруту дасть змогу частково переорієнтувати пасажиропотік з Оболонсько-Теремківської лінії метрополітену на Святошинсько-Броварську”, – зазначили в міській раді.

Нагадаємо, що в Києві на пів року обмежать рух поїздів метро на одній із гілок.