Контракти.ua

432  —  28.11.23
НАТО закликав Україну готуватися до посилення атак РФ по об'єктах інфраструктури
НАТО закликав Україну готуватися до посилення атак РФ по об'єктах інфраструктури

Генсек НАТО Єнс Столтенберг закликав готуватися до посилення атак Росії по об'єктах інфраструктури України цієї зими.

Про заявив генеральний секретар НАТО Єнс Столтенберг під час пресконференції на засіданні міністрів закордонних справ країн Альянсу у Брюсселі.

"Ми звичайно розглянемо ситуацію в Україні. Ми бачимо інтенсивні бойові дії вздовж лінії фронту. І ми бачимо хвилі ударів безпілотників по українських містах, об'єктах інфраструктури. І треба готуватися до більшої кількості нападів проти українських міст. Тому дуже важливо, щоб країни-члени НАТО і надалі підтримували Україну", - сказав Столтенберг.

За його словами, очікується, що країни-члени підтвердять непохитну підтримку України на зустрічі Ради Україна-НАТО, де буде присутній міністр закордонних справ України Дмитро Кулеба.

Нагадаємо, українців напередодні осені та зими попередили про ймовірні нові масові обстріли з боку окупантів. Ціллю росіян може стати енергетика України. Аналітики та експерти вважають, що цієї зимою окупанти не зможуть залишити українців без світла.

Статьи по теме
Нестандартних ситуацій на кордоні з Білоруссю немає - розвідка
Нестандартних ситуацій на кордоні з Білоруссю немає - розвідка

Заяви білоруської влади про начебто перекидання військ до кордону з Україною спрямовані на нагнітання ситуації. Розвідка не фіксує нестандартних ситуацій або провокацій, які б ішли з території Білорусі безпосередньо по лінії кордону.
вчера, 10:59 — 136

Для українців в окупації без паспортів РФ будують
Для українців в окупації без паспортів РФ будують "міграційні табори"

На окупованих теренах України будують "міграційні центри". Туди помістять тих, хто не отримав паспорту РФ.
04.09 — 117

Уряд Румунії схвалив передачу Україні системи Patriot
Уряд Румунії схвалив передачу Україні системи Patriot

Уряд Румунії на засіданні 2 вересня схвалив законопроєкт, який передбачає можливість передання Україні зенітно-ракетних комплексів Patriot.
02.09 — 155