Контракти.ua

417  —  24.11.23
Що допоможе малому бізнесу розвиватися: ТОП послуг для ФОПів від ПУМБ
Що допоможе малому бізнесу розвиватися: ТОП послуг для ФОПів від ПУМБ

Вміння вчасно задовольняти потреби клієнтів — чи не найважливіша вимога до кожного бізнесу в Україні. Це також стосується і банків, які мають реагувати на попит та пропонувати бізнесу нові актуальні послуги.

З початку повномасштабного вторгнення банк ПУМБ розробив та покращив одразу декілька послуг для приватних підприємців. Щоб ними скористатися, потрібне лише відкриття банківського рахунку ФОП у ПУМБ. У статті — детальний розгляд кожної послуги.

Онлайн-позика «всеБІЗНЕС»

Для вирішення проблем з нестачею обігових грошей ПУМБ пропонує оформити онлайн-кредит. Вся процедура — від подачі заявки до отримання грошей — відбувається дистанційно, достатньо заповнити стандартизовану анкету онлайн та зачекати погодження кредиту. Подробиці — за посиланням https://www.digital.pumb.ua.

Підприємець може оформити позику з будь-якої точки країни та світу. Максимальна сума — 750 000 грн. Що важливо, кредит «всеБІЗНЕС» доступний навіть новоствореним ФОПам.

Отримані кошти можна спрямувати на:

- оплату послуг та сировини від постачальників;

оновлення та ремонт робочого обладнання;

заробітну плату штатним працівникам.

Гроші можна інвестувати навіть у розширення бізнесу.

Зручні онлайн-платежі зі SMART ОПЛАТА

Надати можливість покупцям розрахуватись за придбані товари чи надані послуги безготівково — сьогодні не додаткова опція, а майже вимога. ПУМБ пропонує встановити сервіс онлайн-оплати через QR-код SMART ОПЛАТА. Для розрахунку за товари та послуги достатньо просканувати код в телефоні (його можна також роздрукувати та розмістити у приміщенні торгового закладу) за допомогою камери смартфона та перейти на інтернет-сторінку оплати.

Це єдиний варіант транзакцій, який працюватиме навіть за вимкнення електроенергії, якщо у покупця немає готівки із собою. Активувати сервіс також можна дистанційно.

Віртуальна картка у смартфоні

Онлайн-аналог пластикової картки у мобільному телефоні зручний для управління фінансами невеликого підприємства. Він повністю повторює можливості стандартної картки та може бути використаний для безконтактної оплати, здійснення переказів на інші рахунки (за перекази на рахунки юридичних осіб комісія не стягується)

Протестувати віртуальну картку можна, відкривши її у інтернет-банкінгу для підприємців ПУМБ Digital Business. Для цього достатньо мати рахунок для ФОП у ПУМБ. Шлях підприємця завжди непередбачуваний. Проте надійний фінансовий партнер розуміє потреби бізнесу і пропонує швидкі варіанти їх задоволення

Статьи по теме
Відбулась онлайн зустріч щодо моніторингу виконання договорів купівлі-продажу деревини
Відбулась онлайн зустріч щодо моніторингу виконання договорів купівлі-продажу деревини

5 вересня 2024 року ГС “Асоціація деревообробних підприємств України” організувала та провела для деревообробників країни вже другу онлайн-зустріч у форматі дискусійної панелі, присвячену моніторингу виконання договорів купівлі-продажу деревини. Спікерами виступили представники ліцензованих товарних бірж, які займаються організацією та проведенням торгів необробленою деревиною, а також моніторингом виконання біржових угод, біржових договорів.
06.09 — 498

На загальних аукціонах з продажу деревини на 4 квартал 2024 року реалізовано 80% деревини
На загальних аукціонах з продажу деревини на 4 квартал 2024 року реалізовано 80% деревини

Завдяки організованій торгівлі необробленою деревиною на товарних біржах, лісові ресурси служать потужним стимулом для розвитку української економіки.
27.08 — 836

Группа ТАС вкладывает миллионы в обновление производственных мощностей и внедрение инноваций
Группа ТАС вкладывает миллионы в обновление производственных мощностей и внедрение инноваций

Один из крупнейших украинских холдингов, группа ТАС, активно проводит масштабную программу по обновлению своих производственных мощностей, инвестируя значительные средства в современное оборудование и передовые технологии.
23.08 — 381