Контракти.ua

708  —  13.11.23
Росіяни через невдачі на фронті тероризують мешканців Херсонської області, - ЦНС
Росіяни через невдачі на фронті тероризують мешканців Херсонської області, - ЦНС

Російські окупанти продовжують чинити насилля на окупованій частині Херсонської області.

Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на Центр національного спротиву.

За даними Центру, низка успішних ударів по тилах ворога та успішні диверсійно-розвідувальні вилазки Сил оборони України вздовж Дніпра різко знизили морально-психологічний стан ворожих військ.

Усе через те, що найбільш боєздатні підрозділи окупанти стягнули на Запорізьку ділянку фронту, а вздовж Дніпра залишила резервні сили. Почастішали випадки втечі та залишення позицій.

"Проте дезертири також становлять загрозу для цивільного населення, оскільки вони озброєні та позбавлені, будь-яких моральних принципів та обмежень. Солдати та офіцери окупаційних військ вчиняють злочини, викрадають людей заради заволодіння їх матеріальними цінностями та гвалтують жінок, в тому числі неповнолітніх", - повідомили в ЦНС.

Пошук партизанів на окупованих територіях

Нагадаємо, останнім часом російські окупанти активізували пошук партизанів у підконтрольних загарбникам районах Запорізької, Херсонської, Донецької та Луганської областей.

Зокрема, у Мелітополі інтервенти почали розвішувати містом відеокамери, а також продовжують викрадати цивільних у пошуках "терористів" та партизанів.

Нещодавно також стало відомо, що росіяни навіть направили до Запорізької області "загін поліції особливого призначення" з республіки Дагестан. Таким чином, вони планували подолати українське підпілля у регіоні.

Статьи по теме
Росіяни зганяють військових на
Росіяни зганяють військових на "вибори президента" в окупації, - ЦНС

Російські терористи намагаються збільшити явку на так званих "виборах президента" на тимчасово окупованих територіях шляхом примусового голосування особового складу.
04.03 — 303

ФСБ вербує українців у Придністров'ї, - ЦНС
ФСБ вербує українців у Придністров'ї, - ЦНС

Представники Федеральної служби безпеки Російської Федерації вербують громадян України, що незаконно перетнули кордон з "Придністровською Молдавською Республікою".
04.03 — 446

Держустановам на ТОТ роздали план явки на
Держустановам на ТОТ роздали план явки на "виборах президента РФ", - ЦНС

Всі керівники "навчальних закладів" та інших фейкових структур на тимчасово окупованих територіях отримали план з явки підлеглих на "виборчі дільниці".
29.02 — 310