Контракти.ua

268  —  31.10.23
Вперше за два роки. Укрпошта підвищила тарифи на передплату газет та журналів
Вперше за два роки. Укрпошта підвищила тарифи на передплату газет та журналів

"Укрпошта" підвищила тарифи на передплату друкованих видань - газет та журналів на 2024 рік. Вони почнуть діяти від завтра, 1 листопада.

Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на "Укрпошту".

Так, як зазначають в компанії, передплата проводиться за новими тарифами, затвердженими Міністерством розвитку громад, територій та інфраструктури України від 25.09.2023 р. №862 "Про затвердження тарифу на оформлення передплати та доставку передплатникам друкованих медіа та внесення змін до наказу Міністерства інфраструктури України від 10 червня 2021 року №323".

"Укрпошта їх змінює вперше за останні два роки", - йдеться в повідомленні.

Передплата приймається по всій Україні, крім тимчасово окупованих територій Луганської, Донецької й Херсонської областей. На загальнодержавні друковані медіа - до 20 грудня, а на місцеві - до 26 грудня 2023 року. Доставка газет і журналів у звільнених населених пунктах відновлюється за умови, якщо це безпечно для клієнтів та працівників Укрпошти.

"Оформити передплату можна онлайн, а також у поштових відділеннях та через листонош. Серед тих, хто оформить передплату на суму від 100 грн не менш як на 6 місяців, розігруватимуться призи", - додають в компанії.

Послуга з приймання передплати на періодичні друковані медіа (на одну адресу незалежно від кількості видань) становитиме 15,00 грн (без ПДВ).

"Досі вартість операцій, пов’язаних із доставкою газет і журналів, розраховувалася залежно від декількох складових: ваги й обсягу видання (шпальт) та кількості виходів на мінімальний термін передплати", - нагадали в "Укрпошті".

Відтепер достатньо вибрати сферу розповсюдження медіа: загальнодержавне чи місцеве. Доставка одного примірника становитиме:

  • для загальнодержавних медіа - 5,00 грн;

  • для місцевих медіа - 4,00 грн.

Статьи по теме
Тарифи на воду можуть зрости вже влітку: в чому причина
Тарифи на воду можуть зрости вже влітку: в чому причина

Вже тепер водоканали мають суттєві борги перед енергопостачальниками.
12.04 — 168

Укрпошта підвищить тарифи на доставку листів
Укрпошта підвищить тарифи на доставку листів

Укрпошта планує підвищити тарифи на доставку листів по Україні на 25-30%. Востаннє ці тарифи зростали два роки тому.
02.11.23 — 228

Укрпошта попередила про нову шахрайську схему
Укрпошта попередила про нову шахрайську схему

Шахраї почали розсилати українцям повідомлення від імені «Укрпошти», щоб заволодіти їх особистими та фінансовими даними.
06.06.23 — 370