Контракти.ua

570  —  01.11.23
Кому впадуть на голову гроші у листопаді-2023: астрологиня назвала три знаки зодіаку
Кому впадуть на голову гроші у листопаді-2023: астрологиня назвала три знаки зодіаку

Гроші – до того ж, ідеться про досить серйозні суми, у листопаді можуть приходити до людей несподівано, до того ж, надходячи з тих джерел, від яких ми найменше могли б цього очікувати. Щоправда, і витрачати ми їх будемо швидше, ніж будь-коли, тому нешкідливо вмикати режим розумної економії.

Про тих, хто зможе одержати значні суми грошей, розповідає астрологиня Людмила Булгакова. Пише ТСН. 

Овен

Овни можуть розраховувати на фінансову допомогу від тих, хто може – а в деяких випадках і повинен – надати її їм. В одних випадках це будуть гранти на роботу, якої зараз потребує суспільство і ЗМІ, в інших ітиметься про виплати від держави у вигляді матеріальної допомоги, на яку заслуговують представники знака. Головне, не розтринькати отримане, а витратити економно.

Терези

Терези, мабуть, найщасливіший у фінансовому сенсі знак зодіаку: можна сказати, що гроші приноситимуть будь-яке заняття, за яке вони візьмуться в цей час. Головне, витрачати отримане з розумом – на нові проєкти, які принесуть ще більше грошей, що може запустити безперервний фінансовий ланцюжок, який значною мірою сприятиме добробуту представників знака.

Риби

Риби, які непогано попрацювали останнім часом, і винагороду отримають за заслугами – до того ж вона виражатиметься у валюті, що говорить про особливу успішність представників знака. Зірки наполегливо рекомендують їм не влаштовувати перерву в роботі, а діяти далі, пропонуючи нові проєкти та розвиваючи чергові – небанальні – ідеї: такий підхід до роботи зробить їх затребуваними та добре оплачуваними.