Контракти.ua

337  —  25.10.23
Як правильно використовувати хімічні грілки.
Як правильно використовувати хімічні грілки.

Дізнайтеся, як максимально ефективно використовувати хімічні грілки для збереження тепла у холодну пору року.      

Через необхідність пошуку альтернативних джерел тепла, населення України повертається до давно забутого методу обігріву себе грілками. Щоправда з часів нашого дитинства ці локальні обігрівачі пройшли значний апгрейд і петер збільшився їх різновид та удосконалилися принципи вироблення тепла. За підсумками минулої зими українці визначилися із своїми фаворотитами в цьому сегменті ринку і ними стали саме хімічні грілки. Вони завжди працюють, швидко нагріваються, не займають багато місця, а купити грілку такого виду за доступною ціною від перевіреного виробника не складе багато часу та зусиль.

Переваги хімічних грілок

Хімічна грілка має ряд переваг над іншими грілками. Серед яких варто відзначити:

1. Зручність. Для нагрівання такої грілки не потрібно нічого підпалювати, а для надійної фіксації вона оснащена клейкою стрічкою, їх розміщення не потрібно перевіряти та поправляти;
2. Легкість. Хімічні грілки важать від 30 до 42 грам кожна, тому їх наявність зовсім вас не обтяжить;
3. Швидкість. Вони швидко вступають в реакцію та починають нагріватися і швидко кріпляться до речей;
4. Ефективність. Хімічні грілки здатні тримати стабільну температуру в середньому до 10 годин, чим можуть попередити застуду, обмороження, зняти спазм м'язів;
5. Екологічність. Склад хімічної грілки є мінеральним, а в ході термічної реакції не виникає шкідливих викидів.

Як це все можливо в одній хімічній грілці? Та досить просто!

Завдяки своєму продуманному та перевіреному часом складу. Сама хімічна грілка являє собою компактний мішечок із нетканого полотна, всередині якого міститься:

         - залізні ошурки;
         - вермикуліт;
         - активоване вугілля;
         - сіль;
         - вода.
Після взаємодії вмісту пакету із повітрям сіль та вода, що утримується в частинках активованого вугілля та вермикуліті, вступають з ним в реакцію та окиснюють залізні ошурки, які і починають від цього нагріватися. Цей процес відбувається до повного окиснення заліза. Користувачі зазначають з досліду, що його можна призупинити, уповільнити, поклавши грілку до зіп-пакету та перекривши доступ повітря, чим подовшити термін роботи грілки.

Щоб використання хімічної грілки було тільки в задоволення, її потрібно витягнути з герметичного пакування, потрусити протягом 5 хвилин та зафіксувати. Враховуючи що така грілка може нагріватися до 55 °C, кріпити її безпосередньо до тіла заборонено, рекомендовано робити це на одяг чи у взуття за принципом устілки. До того ж купити грілку хімічної дії можна окремо для тіла, для рук та для ніг. Останні продаются попарно.

Статьи по теме
Инверторы для газового котла и дома: как выбрать и на что обратить внимание
Инверторы для газового котла и дома: как выбрать и на что обратить внимание

Современные технологии существенно облегчают жизнь и помогают поддерживать комфорт в доме, особенно когда речь идет о стабильности электроснабжения. Один из таких полезных приборов – инвертор для газового котла. В условиях нестабильного электропитания или отсутствия центрального энергоснабжения, инверторы становятся незаменимыми устройствами. Они не только обеспечивают бесперебойную работу котлов, но и помогают поддерживать электрические приборы в доме.
17.09 — 356

Де знайти офлайн магазини HARVEST?
Де знайти офлайн магазини HARVEST?

У сучасному світі, де онлайн-шопінг стає дедалі популярнішим, важко переоцінити задоволення від відвідування фізичних магазинів. Можливість доторкнутися до тканини, приміряти одяг та отримати професійну консультацію – це ті моменти, які створюють унікальний досвід покупок. Якщо ви шукаєте стильні та якісні аксесуари й одяг від HARVEST, то, безумовно, захочете відвідати один з офлайн магазинів. У цьому блозі ми розповімо, де саме ви можете знайти наші магазини.
12.09 — 414

Роль пакетов в повседневной жизни и особенности производства
Роль пакетов в повседневной жизни и особенности производства

Пакеты стали незаменимым элементом нашего быта. Ежедневно миллиарды людей по всему миру используют их для транспортировки продуктов, хранения вещей, упаковки подарков и многого другого.
11.09 — 389